fbpx

FaceDeals: Cum ar fi să faci check-in pe Facebook folosindu-ți fața și să beneficiezi automat de oferte speciale?

Bună, sunt Marius și nu am mai cumpărat de pe site-urile de reduceri colective de 2 ani.

Să recunoaștem, site-urile de reduceri colective au explodat acum 2 ani. Peste tot apăreau site-uri de genul ăsta, inclusiv la noi, și fiecare credea că va da lovitura. În timp ele au început să dispară, iar pe cele care au rămas majoritatea ofertelor sunt banale, nu mai zic de ofertele ciudate care apar.

La început am încercat și eu câteva oferte, mai ales la restaurante noi apărute, dar după un timp am realizat că nu merită. Ori primeai exact cât plăteai, deci porții mici, ori erai tratat ca un client de mâna a doua, ori era țeapă din start.

Chiar și afară entuziasmul pentru reduceri s-a redus. Da, mai există oferte bune, dar efortul de a le căuta e prea mare.

Unde ne îndreptăm? Spre ofertele personalizate pe care le primești atunci când dai check-in într-o locație, fie că vorbim despre un magazin, restaurant, bar, spa, parc de distracții. Și când zic oferte personalizate mă refer la oferte personalizate în funcție de lucrurile care ne plac deja.

Pe Facebook dăm deja check-in, ne-am adăugat deja o mare parte din lucrurile care ne plac, următorul pas e să dăm automat check-in și să primim ofertele. O aplicație își propune să facă asta. Tot ce trebuie să facem este să îi permitem acces la contul nostru pe Facebook, iar după aceea în locațiile care se înscriu în program vom fi recunoscuți automat pe baza unui soft de recunoaștere facială și vom primi oferte personalizate.

Normal că aplicația nu funcționează în România, e în teste deocamdată, dar e interesant să vedem cum va arăta viitorul, nu?

Recomandă

4 Comentarii

  1. Ai dreptate Marius, insa sa nu uitam ca un site de calitate pune doar oferte BUNE si nu oferte banale ca sa plictiseasca vizitatorul, in acest fel poti castiga un client pe termen lung al promotiilor tale.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *