Widgeturi noi de la Twitter: putem insera tweeturile asociate unei persoane, hashtag sau căutări în orice pagină web

Era și timpul pentru Twitter să vină cu ceva nou, mai ales că Facebook a oferit așa de multe aplicații și pluginuri ce permit utilizatorilor conectarea pe orice site încât le-am pierdut numărul.

La noi Twitter nu a prins foarte mult, în continuare suntem 60-70 de mii de utilizatori pe Twitter, dar noutățile anunțate pe blogul Twitter sunt interesante pentru cei pasionați de serviciul de microblogging: de acum sunt disponibile noi widgeturi prin care putem genera un timeline pentru tweeturile unei persoane, mesajele postate folosind un hashtag, mesajele postate de utilizatorii adăugați de noi într-o listă sau rezultatele unei căutări pe Twitter.

Partea cea mai bună este că widgetul dorit poate fi inserat ușor pe orice pagină web prin intermediul codului generat, iar tweeturile sunt expandabile și putem interacționa cu ele chiar pe site-ul respectiv.

Exemple de widgeturi:

Contul meu de Twitter:


Tweeturile de pe hashtag-ul #marketing:


O căutare pentru tweeturile ce conțin cuvântul blog:


Pentru a crea un widget trebuie să mergeți la Widgets.

Cum vi se par noile widgeturi oferite de Twitter? Eu cred că posibilitatea de a embedui un hashtag va fi cea mai apreciată, până acum trebuia să folosim aplicații externe pentru a afișa pe o singură pagină de pe blog toate mesajele asociate unui cuvânt cheie.

Recomandă prietenilor!1
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Nicolae Mihalcea
Vizitator

Foarte bine. Probabil au observat si ei ca sunt folosite cel mai mult si au decis sa le ofere ei, decat sa lase pe altii sa faca 🙂