fbpx

Corporatist în Pipera? Sătul de cozi în pauza de prânz? Încearcă FastOrder!

Mă gândeam că una din cele mai mari probleme în orașele mari este că am ajuns să pierdem foarte mult timp stând la cozi. Ore întregi pierdute în trafic, hypermarketuri și restaurante, așteptând, timp pe care nu îl mai recuperăm, nu se mai întoarce. Partea cu aglomerația din trafic nu o putem rezolva noi, dar folosind diverse aplicații putem salva timp. Yep, iar ne salvează tehnologia. Una din cele mai interesante aplicații de care am aflat recent este FastOrder, prin care poți precomanda mâncare de la mai multe restaurante și o ridici când e gata, fără a mai aștepta la coadă. Dacă lucrezi în Pipera și îți place să iei masa în Promenada sau Pipera Mall te va interesa articolul ăsta.

Faza e în felul următor, și în Promenada sau Pipera, la fel ca în restul mallurilor, pauza de prânz transformă zona de food-court într-o aglomerație de nedescris, unde fiecare se zbate să ajungă cât mai repede la mâncare. În loc să aștepți 20 de minute la coadă pentru a comanda ceva nu ar fi mai simplu să comanzi și să plătești mâncarea dintr-o aplicație, să ți se spună pe telefon cât durează prepararea comenzii, iar când e gata să fii anunțat și să o ridici de la restaurant, fără a sta la coadă? Asta face FastOrder.

După ce instalezi aplicația îți detectează locația și îți afișează restaurantele din jur de unde poți comanda. Intri pe restaurantul preferat, vezi meniul care este identic cu cel din restaurant, comanzi, plătești și ești anunțat de timpul de preparare direct în aplicație. Când e totul gata primești notificare pe telefon, mergi și ridici comanda sub privirile invidioase ale celor de la coadă.

Aplicația e disponibilă deja în mai multe orașe de la noi, printre care Alba Iulia, Baia Mare, Iași, Brașov, iar în București, unde ne doare cel mai tare la coadă, au intrat din decembrie și continuă să se extindă.

Sunt deja 4 restaurante din Promenada Mall unde poți precomanda cu FastOrder (SaladBox, Taksim, Pep&Pepper, Donuteria) și 1 restaurant din Pipera Mall, Uncle John.

Și știu ce veți zice, cozile cele mai lungi sunt la KFC, se știe, acolo e coadă zi și noapte. Ghici ce, FastOrder e în discuții și cu KFC pentru a putea comanda de la ei direct din aplicație, fără a mai sta la cozi. Dacă le iese combinația veți vedea în curând KFC în lista restaurantelor din aplicație.

Dacă îți place să mănânci zilnic în oraș în pauza de prânz calculul e simplu, pierzi  minim 20 de minute așteptând la coadă. Asta înseamnă vreo 83 de ore pe an.

Poți să pierzi cele 83 de ore așteptând la coadă, varianta cea mai enervantă, evident. Sau poți câștiga orele astea și ai mai mult timp pentru a citi o carte, a te relaxa sau, dacă ești genul workaholic, a munci, și mai scoți încă un salariu pe an. Tu alegi.

Uite aici ce zic clienții mulțumiți că nu au fost nevoiți să stea la coadă:

Voi cam cât timp pierdeți în pauza de prânz așteptând la cozile pentru păpică? Ați calculat?

Recomandă

3 Comentarii

  1. Aplicatia pare utila daca stai la cozile astea infernale din restaurante, dar intreb si eu ca omu, de ce ai sta la coada cand poti comanda de la catering, si vine papa calda direct la birou?

  2. Ca sa iei o pauza? Ca sa nu stai chiar toata ziua la birou, unde eventual ajungi sa mananci in graba sau tot pe tastatura?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *