fbpx

Filmul de duminică: Step Up 4 – Revolution

Cu ceva timp în urmă FilmSi.ro si Media Pro Distribution mi-au propus să particip la o campanie de promovare a filmelor bune care rulează la cinema. Am acceptat, în primul rând pentru că sunt un mare fan al filmelor și în al doilea rând pentru că astfel pot să vă ofer și vouă invitații la cinema, dacă vă interesează filmele la care merg. În concluzie, până în decembrie vă voi recomanda în fiecare weekend un film la care să mergeți, cu opinia mea despre el și invitații gratuite la cinema. Primul film la care am fost este Step Up 4 – Revolution.

Dacă sunteți pasionați de dans cu siguranță ați auzit de seria Step Up, sunt mai multe filme în care acțiunea se derulează în jurul unor trupe de dans ce îmbină mai multe stiluri de dans în coregrafii excelente. Țin minte că la primul film Step Up abia așteptam să apară în cinema, după ce văzusem trailerul, iar așteptarea a meritat. 2 și 3 nu m-au impresionat la fel de mult, deci aveam mari așteptări de la Step Up 4.

Povestea filmului se învârte în jurul lui Sean, băiatul rău dar bun din ghetto ce conduce o trupă de dans intitulată The Mob și Emily, fiica unui dezvoltator imobiliar, ce își dorește să urmeze o școală de dans deși tatăl ei se opune, dorind să lucreze alături de el.

Trupa The Mob realizează mai multe flash-mob-uri pline de dansuri electrizante în goana lor după cât mai multe vizualizări pe Youtube în cadrul unui concurs cu premii de 100.000 euro, dar atunci când cartierul lor este amenințat de dezvoltatorul imobiliar de mai sus, ce vrea să dărâme totul pentru a construi un proiect imobiliar, ei se reorientează, alegând să protesteze prin dans împotriva dezvoltatorului și a consiliului local, fiind influențați chiar de Emily. Și reușesc, în final salvează cartierul, toată lumea e fericită.

Filmul nu excelează prin dialoguri sau suspans, recunosc. Totuși, seria Step Up nu a avut niciodată pretenția de a avea scenarii profunde, punctele ei forte sunt coreografiile excelente, coloana sonoră care te face să te ridici din scaun și certitudinea că totul se va termina cu bine, certitudine pe care o ai de la început. În rest da, scenariul e uneori prea siropos, previzibil, avem parte de product placement din partea unor branduri, dar nu pentru asta am mers eu la film, ci pentru muzică și scenele de dans uimitoare, o parte le puteți vedea și în trailerul de mai jos:

Step Up Revolution Trailer 1080 HD

Mergeți la filmul ăsta pentru a vă relaxa, pentru că scenele de dans și efectele speciale văzute în 3D pe marele ecran nu se compară cu ce vedem pe monitoarele de acasă, mergeți pentru că vă place dansul și muzica și vreți să vă încărcați cu bună dispoziție. Filmul e printre cele mai vizionate în cinematografele de la noi în perioada asta.

Concurs cu invitații la film

Ofer 2 invitații de câte o persoană la film. Invitațiile sunt valabile la Cinema City Bacău pentru filmul Step Up 4 (în 3D) adică Dansul dragostei 4, cum a fost el tradus la noi. Invitațiile le dau primilor 2 cititori din Bacău care îmi lasă în comentarii un motiv interesant pentru care vor să vadă filmul. Fără comentarii de genul Primul, vreau și eu vă rog. Luni, adică mâine, anunț câștigătorii tot aici, deci spuneți-mi de ce vreți să vedeți filmul ăsta.

Comentați cu o adresă de email validă ca să vă pot contacta pentru a stabili cum primiți invitațiile.

Învitațiile sunt oferite de cei de la FilmSi.ro si Media Pro Distributionîn cadrul campaniei Blogofil în filmosferă/Cinefil în blogosferă.

Ok, am terminat concursul, câștigătorii invitațiilor sunt Ioana Ignat și Adriana Nastacu, vor primi detalii despre invitațiile la film pe email. Mulțumesc tuturor, duminica viitoare va fi un alt concurs asemănător pe blog.

Recomandă

5 Comentarii

  1. Sincer mă aştept ca toată lumea să scrie un comentariu de genul “Am auzit de acest film, este excepţional şi de aceea doresc să îl văd!”. În cazul meu nu este chiar aşa. Când mă uit la trailer mă gândesc cu câtă pasiune dansează acei tineri. Cred că vă întrebaţi de unde ştiu? Ei bine, când eram foarte mică îmi doaream să merg la cursuri de dans iar părinţii nu au acceptat. Voiam aşa de mult să le arăt părinţilor mei că îmi place să dansez, încât la 6 ani am inventat primul meu dans. De atunci am învăţat că niciodată nu trebuie să mă las învinsă şi să continuui drumul spre visele mele!:) De asta vreau să văd filmul, îmi inspiră multă încredere şi îmi aduce aminte de motto-ul fetei din trailer (min. 1:46) “We can change things!”.

  2. Stau uneori si ma gandesc cum mi-ar fi fost viata daca as fi luat-o pe un alt drum si anume unul artistic . Ca si in seria Step Up totul poate incepe printr-o simpla pasiune sau chiar un vis. Mi-as dori sa vad acest film deoarece vreau sa reintru in aceasta lume…a dansului si a tuturor lucrurilor care pot fi implinite.

  3. Ok, am terminat concursul, câștigătorii invitațiilor sunt Ioana Ignat și Adriana Nastacu, vor primi detalii despre invitații pe email. Mulțumesc tuturor, duminica viitoare va fi un alt concurs asemănător pe blog.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *