fbpx

Finalul Siemens Race

Miercuri după-amiază am ajuns la sediul Siemens din București, după o săptămână nebună petrecută prin țară alături de oameni excepționali. Cel mai mult mi-a plăcut faptul că am fost foarte diferiți între noi, eu cel puțin am profitat de orice ocazie pentru a discuta cu ceilalți, pentru a câștiga din experiența unor oameni foarte buni în domeniile lor, și nu mă refer doar la bloggeri aici, ci și la oamenii de la Siemens sau cei care ne-au prezentat soluțiile implementate de Siemens în orașele vizitate.

Au fost 7 zile care au trecut foarte repede. În primele 5 zile echipa CrivăSescu a fost pe locul 2, dar la final noi am ajuns pe 4, iar de câștigat au câștigat Artiștii, care s-a menținut pe primul loc de la început.  A fost o competiție strânsă, totuși, eu cred că m-am ales cu un premiu mult mai important în cele 7 zile din Siemens Race: experiențe inedite, amintiri pentru o viață și prieteni noi.

Și pentru că tot am scris despre Siemens, scopul Siemens Race nu e vânzarea unui produs anume, ci promovarea faptului că Siemens dezvoltă foarte multe tehnologii și soluții de dezvoltare urbană sustenabilă, care ajută companiile să polueze mai puțin, să lucreze mai repede, mai bine, să facă economii de energie, de timp, care ne ajută pe noi să avem o viață mai bună. De aceea am scris în fiecare zi despre soluțiile Siemens vizitate, pentru a oferi o imagine mai clară. Dacă voi, cei care citiți aceste rânduri, știți acum că Siemens nu înseamnă doar electrocasnice, scopul a fost atins. Voi reveni și cu cifre concrete despre campanie săptămâna viitoare.

Mulțumiri echipei Siemens și Pi2 PR, care s-a dat peste cap pentru ca totul să iasă perfect. În weekendul ăsta eu și Andrei vom anunța pe Facebook câștigătorul bicicletei, persoana care ne-a ajutat cel mai mult la quiz-urile Siemens de pe Facebook.

Au mai scris despre finalul Siemens Race Pyuric, Răzvan, Adrian.

A da, aștept cu interes Siemens Race 2013. 🙂

Siemens Race este o competiţie în cadrul căreia cinci echipe de bloggeri străbat România și descoperă soluţiile de dezvoltare urbană sustenabilă dezvoltate de Siemens. Proiectul se desfășoară în perioada 10-16 mai şi presupune parcurgerea unei distanţe de peste 1500 de km, trecând prin 13 orașe. Bloggerii din Siemens Race 2012 sunt Cristina Bazvan & Cristina ChipuriciAlex Mazilu & Razvan BaciuAlex Negrea– Adrian CiubotaruAndrei Crivăț– Marius SescuDan Dragomir – Răzvan Pascu.

Recomandă

3 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *