fbpx

Link-ul de weekend e pentru Alexandra

Anda are o campanie emoționantă pentru Alexandra, un copil căruia fiecare atingere îi provoacă durere.

Ea suferă de o boală necruţătoare –epidermoliză buloasă sau, mai pe înţelesul tuturor, boala copilului-fluture. Pentru că, asemenea unui fluture, Alexandra este sensibilă la tot ce o atinge. O îmbrăţişare, o haină, o lovitură banală pot duce la înroşire, la apariţia unor beşici, la spargerea lor şi la descompunerea pielii. De aceea, trupuşorul îi arată de parcă ar fi ars. O dată, de două ori, de multe ori… Chinul nu este doar la suprafaţă, ci şi intern. Rănile îi apar în ochi, pe organe, în gură. Mănâncă doar pasat, dar are momente în care nici apa nu o poate înghiţi.

Familia ei se încăpățânează să lupte pentru viața Alexandrei, deși sistemul medical din România nu vrea să o ajute. Încercăm să ajungă linkul unde trebuie, facem și noi o faptă bună, ce spuneți?

Recunosc, cel mai mare coșmar pentru mine ar fi ca aia mică să sufere și eu să nu o pot ajuta, să nu pot face nimic pentru a îi alina durerea. Prin asta trec și părinții Alexandrei de multe ori, și e groaznic să îți vezi copilul cum suferă, să te simți neputincios.

Dacă vreți să donați o sumă, oricât de mică:

Bibirig Daniela 
RO22 OTPV 1400 0028 8942 RO01
Mama poate fi contactată la numărul de telefon0761 494 288.

Dacă vreți să vă implicați altfel în campanie puteți lua legătura direct cu Anda.

Facem să fie bine, da?

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *