fbpx

Foto: manastirile din Moldova

Moldovita, Sucevita, Voronet, Putna, vazute tot de Revelion, in fuga. De Voronet deja m-am plictisit, de trei ani tot o restaureaza, de trei ani arata exact la fel. adica degradata.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Bonus, putem vedea parcarea de la Voronet, plina cu mijloace de transport 1 cal putere.

Parcare Voronet

Bonus 2: Voronet e singura manastire dintre cele vizitate, unde se plateste bilet la intrare 3 lei de persoane. Restaurare, patrimoniu, chestii din astea, plus comert cu obiecte religioase. Totusi, de ce naiba WC-ul de la Voronet arata in halul asta? Oare ce parere au turistii straini cand simt chemarea naturii si descopera peisajul din imagine?
Un turism adevarat presupune si o buda adevarata, nu doar luatul banilor si praf, pardon, albastru de Voronet in ochi. Dar asa suntem noi, ne plangem ca nu vin strainii sa ne viziteze, dar daca vin, ii trimitem direct in rahat si le mai luam si bani pentru asta. Stiu, sunt naspa, dar WC-ul ala era groaznic.

Recomandă

8 Comentarii

  1. Nu iti trebuie ghid, e de ajuns o masina buna si un GPS sau o harta. Bine, mie mi se par la fel toate manastirile, eu de ex m-as duce in Maramures sa vad ceva diferit.

  2. Bine ca nu am gasit WC-ul cu pricina ca si eu il cautam pe 2 Ian 🙂

    Nu stiu ce pot sa restaureze la Voronet pentru ca picturile de pe partea estica (parca) sunt complet distruse de vreme.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *