Free Gigi pe Facebook

Deja s-a umplut Facebook-ul de grupuri și pagini de susținere pentru George Becali, după condamnarea lui. Niște băieți deștepți s-au gândit că nu strică să facă rost de niște fani rapid, fani pe care îi pot vinde ulterior, pe care îi pot folosi pentru a genera trafic pe site-uri, bani, dacă vă întrebați de unde apar paginile astea și de ce.

Mi-a atras atenția pagina de mai jos. Are mai puțin de o zi de când a fost creată, sunt doar 3 citate pe ea, o fotografie cu Gigi Becali și deja a strâns peste 29.000 de like-uri.

free gigi facebook

Cât de prost poți să fii ca să dai like unei pagini false care militează pentru eliberarea unui infractor dovedit și condamnat, infractor care a furat de la stat, adică de la fiecare dintre noi (dacă chiar o credem pe aia cu Statul suntem noi)? Cam ăsta e nivelul pe Facebook, și mai trist e că mulți au o părere bună despre Becali nu doar pe Facebook, ci și în viața reală.

Ce dacă a furat maică, uite cât bine a făcut, câți oameni a ajutat…. Cam așa gândește o parte a poporului român, astea ne sunt valorile, ridicăm în slăvi hoția, prostia, vedetele de carton și analfabeții. Nu îi apreciem pe oamenii care muncesc pentru a ajunge sus, nu respectăm oamenii cinstiți, dar avem toată admirația pentru cei care fură, cei care fac combinații.

Când mentalitatea românului de rând e asta, nu trebuie să ne mai întrebăm de ce nu evoluăm ca țară. Românilor le place să fie furați și prostiți pe față, altfel nu îmi explic valul de simpatie pentru Becali.

Bonus – Hai că-i bine, nea Gigi!

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
11 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Anonim

Cu cat mai multa puscarie cu atat mai mare invatatura se minte lentru Gigi Becali
foarte bine iau facut!!!!!!!

Anonim2

Din partea mea, la mai multi si la mai mari, ca sigur exista destui.

Liviu R.

Treaba e mult mai serioasa decat pare! O verificare sumara facuta de STS a scos la iveala ca sunt mai multe pagini de Facebook, grupuri pe Facebook, conturi Twitter, conturi G+ deschise in ultimile, atentie, 20 de ore! Deci nu doar paginile au fost deschise in ultimile 20 de ore, ci si conturile in sine, astfel incat sa nu se stie cine este de fapt in spatele intregii miscari! Numai ca daca la protestele de la Universitatii de acum un an lucrurile au fost mai ”simple” pentru instigatori, acum nu mai e la fel, datele structurate sunt implementate deja si… Citește tot »

Liviu R.

Amin to that! :)))

Yamasha

iti dai seama? suntem atat de idioti incat vrem ca unul sa fie eliberat pentru ca a furat!!!
HUA ROMANIA INCA O DATA!!!

Alin

Cam 40 % dintre romani sunt analfabeti ! No comment…

Alin

Un studiu recent zice asta.. Este explicatia pentru acest fapt..

Sergiu B.

Oare cat de “destept” trebuie sa fii pentru a dori eliberarea astuia? Sa mai dai si like unei pagini care, cica, militeaza pentru eliberarea lui. De curiozitate am cautat si eu pagina si observ ca a mai adunat 10,000 de like-uri, depasing 39,000 de like-uri.

PS: Nu pot accesa Advertica. “Resource limit reached”(508), iar acum imi returneaza 500.

fotbalS

romania este singura tara in care, prostia nu se plateste. prostia te avanseaza