fbpx

Gadgeturi ieftine pentru o viață mai bună

De obicei când ne gândim la cum să ne îmbunătățim viața ne referim la achiziții scumpe, avem impresia că o casă mai mare, o mașină mai scumpă sau un telefon mai performant ne cresc mult nivelul de confort. Adevărul e că sunt și lucruri ieftine care ne fac viața mai bună. 3 idei mai jos, poate adăugați și voi ceva în comentarii.

Aparat de curățat scame – am unul de vreo 3 ani, nu e de la Philips, dar acum l-aș lua pe ăsta. Poate salva bluzele scămoșate, le face ca noi.

Cabluri de date cu adaptor 3 in 1 – sunt mai mulți producători, nu recomand ceva ieftin, Baseus sunt ok pentru ce am eu nevoie, avantajul unor cabluri cu adaptoare este că nu mai cari după tine 3 cabluri diferite, cu 3 mufe diferite. Dacă ai USB C, micro USB ȘI Lightning ai acoperit cam tot.

Încărcător de rețea peste 65 W cu 3 ieșiri. Văzut la Radu, comandat, abia aștept să vină, ideea e că poți pleca la drum cu un singur încărcător pentru laptop (dacă nu cere mai mult de 65W), tabletă, telefon și GoPro sau ce mai ai nevoie, deci reduci spațiul din bagaje.

Voi ce gadgeturi ieftine și utile ați mai descoperit?

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *