fbpx

Cea mai tare chestie din noul Gmail – modul Confidențial

Văd că au ajuns și la noi update-urile lansate de Google pentru Gmail. Sunt mai multe noutăți, printre care integrarea de aplicații externe, de exemplu Trello sau Streak, dar cea mai faină funcție nouă zic că e modul confidențial.  Pe scurt poți seta ca un email trimis cuiva să expire, iar destinatarul să nu îl poată trimite altora, să salveze conținutul sau să îl tipărească.

Bonus, puteți seta o parolă pentru ca doar cel ce are aceea parolă să deschidă emailul trimis. Știu, veți zice că deja se exagerează, o dăm în paranoia, dar gândiți-vă că sunt multe companii ce folosesc Gmail prin Google Apps pentru gestionarea emailurilor, noile opțiuni oferă protecție suplimentară pentru mesajele importante.

Ca fan și utilizator GMail, cred că am vreo 7 adrese gestionate, mi se par faine noile opțiuni. Păcat că nu le-au lansat cu vreo 2 ani mai devreme.

Recomandă

4 Comentarii

 1. Superrr.. in putine cuvinte este un email criptat tip PGP’ul folosit de Black Berry corect doar ca in cazul google poate fi oricum citit de poliție cu autorizație. Sigur nu risca google amenzi așa cum o face Black Berry.. vb di auzite si îmi face plăcere sa fiu corectata

 2. Salut ,sunt curios totusi cum o anumita persoana mi-a aflat date personale care nu sunt trecute pe FB… de unde stiau ca am alt domiciliu …si multe alte date personale ce sunt ascunse sau nu sunt trecute . Asi avea nevoie de cateva informatii… e legat de un proces si multe altele la mijloc.! Am lasat un vom la adresa unui politist fara sa jignesc amenint etc… postase un cunoscut poza unui politist ce face abuz in servici. Evident ca toti am lasat com dar eu am fost retinut in cuvinte povestind o intamplare cu acel individ … dupa 3 zile de la postarea comentariului primesc citatie sa ma prezint la pol pt declarati la legea 61. De unde au aflat unde stau si multe multe alte informatii strict personale.! Pe fb am trecura adresa parinteasca ..desi eu am alta adresa … sunt ff curios . Desi toti care am lasat comentarii am fost chemati cam toti am primit si amenzi. De unde au stiut ei cu exactitate adresa mi-au accesat contul l-au spart .. cum a aflat acel individ mult mai multe det despre mine in asa scurt timp… ? Doar dp FB. ANUMITE IFORMATII CE SUNT CONFIDENTIALE.. DAR SE PARE CA NU SUNT. CUM IMI POATE RASPUNDE FB PT CA NOI TOTI VREM SA IL DAM IN JUDECATA PT ABUZURI ..

  • 1.Comentezi pe lângă subiect.
   2.Învață să scrii și să te exprimi, altfel nu te ia nimeni în seamă.
   3.Nu spune pe internet chestii pe care nu le-ai spune cuiva în viața reală.
   4. Și Poliția știe să caute pe Google.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *