fbpx

Hotel Cascada, Durau

Hotelul e amplasat chiar la poalele Ceahlăului, având vecini doar brazii și pârâul ce noaptea curge molcom la vale. Dacă vreți liniște deplină e perfect. Aerul de munte se simte din plin.

Adresa Hotel Cascada: Durau, comuna Ceahlau, judetul Neamt
Telefon/Fax: +40233/256.668, 0745-43.00.47
Website: www.hotelcascada.ro

Ne-am cazat la Hotel Cascada la începutul lui ianuarie pentru vreo 3 zile. Am stat aici deoarece marți, când am ajuns noi, era singura unitate de cazare cu căldura pornită și cu oameni dornici de turiști, față de restul hotelierilor care s-au strâmbat când i-am întrebat de căldură în camere.

Hotelul e amplasat chiar la poalele Ceahlăului, având vecini doar brazii și pârâul ce noaptea curge molcom la vale. Dacă vreți liniște deplină e perfect. Aerul de munte se simte din plin. Iarna puteți să vă trageți cu sania sau schiurile pe pârtia din stațiune (chiar dacă nu e acreditată și telescaunul nu merge), iar vara puteți face trasee pe munte.

Din ce am înțeles Biserica Ortodoxă care deține majoritatea terenurilor în zonă nu vrea nici dezvoltarea pârtiei, pentru a nu atrage și mai mulți turiști aici. E păcat, Durăul e o stațiune foarte frumoasă, la poalele muntelui, perfectă pentru amatorii de drumeții.

Camerele în hotelul Cascada sunt curate, oamenii sunt serviabili și dornici de conversație, iar căldura a fost din plin, mai ales că aveam copiii cu noi. Un alt atu al hotelului este faptul că are și restaurant la parter. Mâncarea nu e cea mai bună din stațiune, dar când te trezești dimineața și vrei o omletă sau seara pentru o supă e ok. Dacă vreți să mâncați bine în Durău vă recomand Pensiunea Vânătorul.

Prețuri pentru restaurant: 3,5 lei Fanta sau Cola, 6 lei cafeaua dublă, 5 lei berea, 6,5 lei omleta cu cașcaval, 14 lei tochitura, 7 lei ciorba rădăuțeană, 5 lei ciorba de văcuță, 4 lei salata de roșii, 13 lei 250 grame pulpe pui, 4 lei cartofii țărănești. Prețurile sunt ok, calitatea mâncărurilor e medie, adică am mâncat și în locuri mai bune până acum, dar am preferat să mâncăm aici dimineața și uneori seara pentru că eram cazați la hotel.

Pentru cazare am plătit 90 de lei pe o cameră dublă și 150 de lei pentru un apartament cu 2 camere în care încap lejer 2 cupluri. Paturile sunt mari, iar de dormit am dormit foarte bine, probabil și datorită aerului de munte.

Vă recomand hotelul dacă vreți liniște, peisaje superbe și prețuri corecte. Plus că noaptea sunetul apei care curge la vale face toți banii.

Poze Hotel Cascada – Durău

Recomandă

6 Comentarii

  1. salut!am avut si eu ocazia anul asta sa dau pe la durau si m-am cazat la hotel cascada totul bine si frumos cum era pe net publicitatea dar ajunsi acolo totul sa schimbat.net in kmera …nooo…:(( era pe hol..curatenie doar se lua gunoiul si se aduna apa din baie dak era pe jos..la masa domnisoarele ospataritze nu erau capabile sa faca 3 conturi separat(poate au studiat putzin sau deloc)..vinul era cu un sac se cuburi de ghiatza si apa peste(pe romaneste sporit)adica era ceva esit din comun, ce sa mai zic a fost o vacantza de kkt…pacat k e situat ff bine k zona doar atat!!!!ba treziti-va!!!!!!

  2. mi s a parut un hotel super pana cand am ajuns acolo :pernele si paturile miroseu era un frig de mureai in camere televizorul era stricat aveam niste usi la balcon de pe vremea lu bunica adica nu am ce sa comentez mai mult de atat proprietarul este un om ticnit dar angajatii sunt foarte darnici deci nu prea va recomand acest hotel.

  3. Scarbos!!!!!ospatari groaznici albine in mancare,scump.deci groaznic va recomand sa va feriti,sau daca mergeti fiti cu numatul de la protectia consumatorlui la indemana!

  4. sa va fie rusine,frustatilor care a-ti facut comentatiile. le-ati facut din rautate si invidie. eu merg pe munte f des si stau aici, permanent. cazare, masa,personal,conditii f bune. cred ca mincarea este cea mai ieftina si mai gustoasa din toata statiunea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *