fbpx

Pensiunea Vânătorul, Durău

Foarte mult lemn, piei de animale, atenție pentru detalii. Toate astea chiar crează impresia de rustic, dar pensiunea oferă condiții excelente pentru turiști, nu doar la restaurant ci și în camere. Prețul pe noapte pentru o cameră este de 160 de lei, dar ai incluse micul dejun și accesul la piscină/saună, ambele fiind amplasate în interior.

Adresa pensiunea Vânătorul: Statiunea Durau, Comuna Ceahlau, Judetul Neamt
Telefon: +40/0745 009.603
Fax: +40/0233 266.698
Website: pensiuneavanatorul.ro

Nu am stat peste noapte la pensiune, deși am fost de mai multe ori la Durău, dar am mâncat la restaurantul pensiunii de mai multe ori și pot spune că au cea mai bună mâncare din toată stațiunea.

Normal, primul lucru pe care îl observi când urci până la pensiune e aspectul ei unic. Foarte mult lemn, piei de animale, atenție pentru detalii. Toate astea chiar crează impresia de rustic, dar pensiunea oferă condiții excelente pentru turiști, nu doar la restaurant ci și în camere. Prețul pe noapte pentru o cameră este de 160 de lei, dar ai incluse micul dejun și accesul la piscină/saună, ambele fiind amplasate în interior. Merită luată în calcul ca variantă dacă vreți zile de relaxare maximă, în fond la celelalte pensiuni prețul se învârte pe la 90-100 lei, fără mic dejun sau piscină.

Restaurantul, că despre el era vorba, e cu specific moldovenesc, am mâncat aici niște ciorbe foarte bune.

Prețuri: 5 lei ciorba de legume, 10 lei ciorba rădăuțeană, 8,5 lei ciorba de văcuțe, 3,5 lei apa plată la 0,5 litri, 3,5 lei o Fanta sau Cola, 7 lei clătitele, 8 lei papanași, 4-5 lei o bere, 4 lei cartofi prăjiți, 12 lei pieptul de pui. Mai mult decât decente, plus că prețurile sunt complete, fără adăugiri cum se practică în alte locuri. Ciorba rădăuțeană de exemplu e cu smântână și ardei incluse în preț de la început.

Vă recomand pensiunea atât pentru cazare cât și pentru restaurant. În plus, vara aveți o priveliște superbă asupra Ceahlăului, de pe terasă. Cu o bere rece în mână merge perfect.

Poze Pensiunea Vânătorul – Durău

Recomandă

6 Comentarii

 1. A ars in intregime si a fost reconstruita, destul de misto acolo, am fost de foarte multe ori sa mananc dar habar nu am cum arata conditiile de cazare. Sincer sa fiu am dat click in pagina doar din dorinta de a vedea fotografiile cu cazarea.

 2. Interesant este faptul ca in pozele de mai sus arata exact cum mi-o amintesc eu, inainte de incendiu. Au refacut-o intocmai si la fel pana in cel mai mic detaliu.

 3. Pensiunea este din punctul meu de vedere, un reper pentru toata zona si creeaza senzatia de lucru bine facut.
  Mancare excelenta, mai ales ca au inaugurat in aceasta vara si o stana turistica “Crucea Arsa”, aproape de Durau, intr-un sat – Popesti – unde ajungi cu masina lor si cu organizare (grup peste 10 pers., dar asta se rezolva ad-hoc in curtea pensiunii :)) ) si unde se mananca cele mai bune si gustoase bucate, 100% traditional moldovenesti.
  Recomand din plin. Felicitari 8optzile.ro!

 4. Pensiunea este din punctul meu de vedere, un reper pentru toata zona si creeaza senzatia de lucru bine facut.
  Mancare excelenta, mai ales ca au inaugurat in aceasta vara si o stana turistica “Crucea Arsa”, aproape de Durau, intr-un sat – Popesti – unde ajungi cu masina lor si cu organizare (grup peste 10 pers., dar asta se rezolva ad-hoc in curtea pensiunii 🙂 si unde se mananca cele mai bune si gustoase bucate, 100% traditional moldovenesti.
  Recomand din plin. Felicitari 8optzile.ro!

 5. Am stat, in Durau, la o pensiune noua, absolut superba si am platit 70 de lei/camera dubla/noapte, cu mult sub tarifele de la Vanatorul. Iar de comparat mancarea de la Vanatorul cu ce se gaseste in restul statiunii nu prea este posibil. In afara de hotelul Bistrita nu cred ca in timpul iernii se mai poate manca in multe locuri. Majoritatea pensiunilor nu ofera aceste servicii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *