fbpx

Iași: Ești pasionat de fotbal? Orange te trimite la Euro 2012

Țin minte că mă uitam la vânătorile de comori organizate de Orange prin capitală și mă întrebam când vor apare și în alte orașe, mai ales că în Moldova sunt foarte mulți utilizatori Orange, deci nu ar duce lipsă de participanți.

Ei bine, a venit momentul. Orange organizează joia viitoare, 10 mai, o vânătoare de comori în Iași, una cu un premiu tentant: bilete, cazare și transport pentru două persoane la meciul dintre Franta și Suedia, din cadrul UEFA EURO 2012™.

Comoara este reprezentată de o minge oficială UEFA EURO 2012™, ascunsă undeva în Iași, minge care va fi folosită chiar la meciul pentru care puteți câștiga bilete. Pentru găsi mingea trebuie să intrați pe www.supporterscup.orange.com, și să descărcați aplicația Orange Supporters’ Cup. Stați liniștiți, aplicația are versiuni pentru iPhone, Android, Windows Phone și Nokia, deci o puteți folosi cam pe orice telefon deștept. După ce ați descărcat aplicația selectați din meniu opțiunea  Chase the Ball, prima de sus.

Atunci când mingea oficială este ascunsă în Iași veți primi o notificare în aplicație și un prim indiciu, care vă va spune unde să mergeți în oraș. După ce ajungeți în acel loc și dați check-in veți primi următorul indiciu, până când descoperiți locul in care este ascunsa mingea. După ce o descoperiți trebuie să trimiteți o poză cu mingea, pentru ca Orange să aleagă câștigătorul.

Îmi place vânătoarea de comori pentru că este una interactivă și solicită atenția pasionaților de fotbal. În plus, premiul oferit de Orange este unul mai mult decât tentant, șansa de a ajunge la UEFA EURO 2012™. Cred că va câștiga cel mai rapid participant, deci eu aș descărca aplicația acum, pentru că indiciile vor începe să vină în curând.

Cine se bagă la vânătoarea de comori organizată de Orange în Iași?

Recomandă

5 Comentarii

  1. Vanatoarea de comori pare interesanta, dar nu am inteles exact cum se acorda premiul. Cine gaseste mingea in Iasi castiga excursia?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *