Iasi: Multicolor, festival de muzica si film

Multicolor este un festival de muzica si film in aer liber organizat la initiativa lectorilor straini ai Universitatii “Al. I. Cuza”, cu scopul de a promova 12 Culturi intalnite atat in mediul academic iesean, in amfiteatrele celei mai vechi universitati din tara, cat si in mediul extra-academic.
Multicolor are loc in perioada 1-12 iunie 2009, iar toate activitatile se vor desfasura in aer liber, pentru a facilita accesul la aceste culturi unui numar cat mai mare de persoane.

Fiecare zi de eveniment va fi dedicata uneia dintre cele 12 tari. In timpul zilei, muzica specifica respectivei tari va fi difuzata atat pe Strada Lapusneanu, cat si in Parcul Copou, iar seara, in parc, incepand cu ora 21, va fi proiectat un film apartinand acelei culturi, actiunea luand forma unui cinematograf in aer liber.

De asemenea, pentru a completa universul fiecarei culturi, in Galeriile Anticariat “Dumitru I. Grumazescu” si in Libraria-cafenea Avant-garde din Iasi vor fi amenajate standuri speciale in care vor fi expuse carti ale autorilor din “tara zilei”, precum si imagini.

Va recomand sa mergeti, e o ocazie buna pentru a va largi orizontul cunoasterii si a iesi la plimbare. Mai multe detalii pe festivalulmulticolor.ro. Felicitari George pentru organizare.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
3 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Neamtu'

OK, multzam fain, ca habar n-aveam. Si tot voiam sa ajung prin Iasi, acuma am mai multe motive sa ajung pe acolo 🙂

Marius Sescu

Cu placere.

Razvan Girmacea

Am sa merg intr-o seara in parc la film, suna chiar interesant, dar in nici un caz nu am cum sa ajung in fiecare zi.