Ikea are preţuri mici?

Întreb şi eu, că sunt curios, iar lumea zice în comentariile de pe blog că aşa e, preţurile lor sunt mici.

preţuri Ikea

Am fost la Ikea în Bucureşti, accesoriile şi decoraţiunile pentru casă mi se par foarte ok, la fel şi preţurile pentru ele, au mâncare bună la restaurant, dar când vine vorba de mobilă preţurile, în marea lor majoritate, mi s-au părut mari, exceptând câteva produse aflate la promoţie. Nu de alta, dar nu cred că toţi românii îşi permit să dea între 50 şi 100 de milioane lei vechi pentru amenajarea unui dormitor sau a unui living, de exemplu. Poate mă înşel.

Bonus, am înţeles că trebuie să îţi cari tu mobila acasă şi să o asamblezi, cică e mai amuzant aşa, stabileşti o conexiune mai profundă cu mobilierul.


P.S: dacă spuneţi că au preţurile mici as aprecia şi nişte exemple concrete, chiar din catalogul Ikea, sau exemple cu ce aţi cumpărat voi în materie de mobilier. Poate îmi fac şi eu o listă de cumpărături de la ei.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

7
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Ana
Vizitator

Trebuie sa recunosti ca e foarte subiectiv. Depinde in primul rand de bugetul cititorilor :). Uite, eu am nevoie de un dulap nou. Pot sa imi iau unul pornind de la 4.5 milioane (http://www.ikea.ro/product/show/code/19876053) sau unul de 35 milioane (http://www.ikea.ro/product/show/code/29869523). 🙂

Andrici Cezar
Vizitator

Nu cunosc preturile in acest domeniu, dar parerea mea e ca sunt mari, dar nu la toate produsele.

tudor.c
Vizitator

Dulapul ala la 455 lei e absolut oribil. Nici daca m-as apuca eu sa cioplesc plopul din fata blocului n-ar iesi o chestie mai dezgustatoare.
Cat despre preturi, eu cred ca sunt jignitor de umflate. Probabil ca daca ar fi produse in Romania si-ar exista putin bun simt ar mai scadea.

sibiu
Vizitator

la calitatea ce o au preturile sunt ok, comparabile cu mobexpert

MooNy
Vizitator

Ikea ARE preturi mici pentru calitatea pe care o furnizeaza. Ori iti iei o mobila de pal (de exemplu pt bucatarie) la 20 de mil si in nici 2 ani se umfla si se nenorocoeste, balamalele nu mai tin, sinele se descentreaza, etc. Sau iti iei ceva mai bun si dai niste bani 🙂

trackback

[…] sunt în limbă după Ikea, dar recunosc că au campanii de promovare foarte faine. Țin minte că acum ceva timp discutam cu […]