fbpx

O imprimantă laser ok pentru acasă – HP LaserJet Pro M15w

Luna trecută am fost convins că avem nevoie de o imprimantă nouă acasă. Ultima pe care o aveam, multifuncțională, am vândut-o acum 2 ani din motiv de nefolosire, deci știam ce ne trebuie – o imprimantă simplă, cu cartus lașer, nu inkjet, și neapărat wi-fi, că printăm multe chestii pentru fete de pe telefon. În final am ales o imprimantă HP LaserJet Pro M15w la 450 de lei, care e mică și se mișcă suficient de repede.

În principiu a fost luată pentru fișele copiilor, chestii de colorat și decupat, deci nu aveam nevoie neapărat de rapiditate și 20 de pagini pe minut, dar mă interesa să fie wireless, să nu se usuce cartușele dacă nu o folosesc 2 luni, și am ales o imprimantă monocrom pentru că 90% din ce tipărim e alb-negru.

Avantaje: e mică, are 3.8 kg și ocupă puțin spațiu, se instalează ușor, poate fi utilizată cu aplicația HP deci putem tipări rapid documente și de pe telefon, nu doar de pe laptop, și din ce am înțeles un cartuș laser scoate între 600 și 1000 de pagini, iar cartușele laser compatibile se găsesc ieftin, chiar dacă HP insistă pe utilizarea celor originale.

Dezavantaje: nu e pentru utilizare la birou sau tipărit sute de pagini zilnic, dar pentru acasă eu zic că e perfectă, scoate cam 15-18 pagini pe minut.

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *