fbpx

În atenția proprietarilor de site-uri

Ok, aveți afaceri online. Aveti și site-uri. Unii chiar vă lăudați că faceți webdesign, site-uri, SEO, SEM, promovare prin social media sau alte nebunii legate de imaginea unui brand în mediul online. Vă rog eu, pentru un minim de credibilitate, scoateți-vă iconițele de afiliere la diverse directoare de site-uri sau servicii de contorizare a traficului de pe site.

contorizare trafic

Poate aveți impresia că sunteți cool dacă vă apar acele iconițe în footer, dar de fapt sunteți penibili, iar orice persoană care are tangențe minime cu online-ul vă va eticheta ca amator, nu ca profesionist, așa cum vreți să păreți.

Cât despre contorizarea traficului, folosiți Google Analytics, e gratuit, așa cum vă place vouă.

 

Recomandă

3 Comentarii

  1. isi pun iconitele de la directoare pentru ca li se promite promovarea pe directorul respectiv, dar si o urcare rapida in SERP. ce-i drept nu sa bine si nu prea ajuta la nimic.

  2. Trafic.ro, wta.ro sunt site-uri care chiar ajuta in pozitionarea pe motoarele de cautare, nu foarte mult, dar ajuta, de exemplu un site nou cand vrei sa-l indexeze rapid in motoarele de cautare ii poti pune un script de la wta.ro sau trafic.ro, pe urma daca nu se incadreaza ok cu designe-ul sau alt motiv le poti scoate ;), oricum nu sunt foarte exacte, cele mai bune rezultate dupa mine le furnizeaza Google Analitycs.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *