Infografic: idei pentru articolele de pe blog atunci când nu ai inspirație

Adevărul e că sunt zile când inspirația refuză să vină, și dacă te simți obligat să scrii ceva pe blog (sau trebuie) e bine să ai la îndemână o listă cu idei care te pot salva. Mai util decât o listă nu poate fi decât un infografic care prezintă într-o manieră atractivă metodele prin care poți crea conținut de calitate pe blogul tău (sau cel al companiei) atunci când nu știi de unde să începi și rezerva de articole pentru zilele fără creativitate e goală.

Câteva dintre idei sunt clasice: crearea de liste cu articole care merită citite pe un anumit subiect, recenzii de cărți, interviuri cu persoane din domeniul blogului, guest-posturi, experiențe personale, articole despre tendințele din domeniu. Totuși, veți găsi și câteva sugestii inedite în infografic, cum ar fi asocierea a două subiecte care în mod normal nu au nici o legătură unul cu altul.

Important e să fiți inspirați!

idei pentru crearea de continut pe blog

Infografic realizat de Copyblogger.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

5
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
C. Alexandru Ionut
Vizitator

Ce te faci atunci cand ai idei, dar n-ai timpul si linistea necesara. As scrie continut non-stop.
PS: punctul 18 – take a walk, sa stii ca intr-adevar are impact. Pur si simplu iti linistesti putin gandurile, scapi de stres si in acelasi timp, iti pot veni si idei noi in cap. Acum depinde foarte mult si ce tip de continut asterni in pagina. Avantaj cei cu bloguri personale. Mie n-are ce sa-mi vina in minte daca scriu despre programe pc, tutoriale si alte balarii.

Roxana
Vizitator

Copyblogger e clasic cu sfaturile astea. 🙂 Not bad, aş zice. Mă bucur de fiecare dată când văd guest posting-ul că e acolo, sus. Ce aş mai adăuga eu la lista asta: – poţi de exemplu să iei articole mai vechi scrise pe blogul tău şi să redeschizi discuţii, topicuri. În ideea că acum 2-3-4-5 ani nu erai atât de experimentat ca acum şi făceai destule greşeli. Analizele erau pe jumătate realizate ş.a.m.d. Poţi extinde de la un articol incomplet de pe blog de acum 2-3 ani, într-un articol care vine să completeze cu noutăţi, experienţe şi care aduce semnificativ… Citește tot »