fbpx

Lansarea cardului Cromatic la Felicia

Am fost azi la conferinţa de presă organizată la centrul comercial Felicia pentru lansarea cardului Cromatic, de fapt o conferinţa cu bloggerii, pentru că jurnaliştii ieşeni au alte subiecte mai interesante decât un card de fidelitate inovativ ca utilizare şi beneficii pentru clienţi ( a se citi nu au primit spagă ca să scrie despre subiectul asta, zic eu).

Raluca de la Aquavita a avut o prezentare succintă şi la obiect despre beneficiile cardului pentru clienţi. Pe scurt Felicia vrea să treacă de faza campaniilor promoţionale organizate cu ocazia anumitor evenimente (Paşte, Crăciun, perioadele de reduceri), oferind clienţilor discounturi şi beneficii suplimentare în funcţie de valoarea cumpărăturilor efectuate tot anul. Cardul mi se pare inovativ pe piaţă ieşeană, atât ca beneficii cât şi ca metodă de utilizare a lui (un centru special cu touchscreen-uri în Felicia, interfaţă online etc).

Mai jos o parte din prezentarea Ralucăi, eu cred că au şanse mari să atragă şi să fidelizeze clienţii prin acest card, dacă reuşesc să comunice simplu şi la obiect beneficiile lui . Mă aştept ca şi alte centre comerciale/mall-uri din Iaşi să vină cu idei asemănătoare pe viitor.

Da, mi-am făcut şi eu card Cromatic, sunt curios dacă mă va determina să îmi fac cumpărăturile săptămânale în Carrefour-ul din Felicia în locul Kauflandului din cartier.

Disclaimer: am primit o umbrelă spagă pentru că am fost la conferinţa. Dar voi mă iubiţi în continuare, nu?

P.S: Florin, îmi pare rău că nu am reuşit să rămân şi la concert, însă am remarcat că erau multe fane de 12-14 ani prin zonă, sper că a fost totul ok.

Recomandă

15 Comentarii

 1. Multumim pentru prezenta si pentru articol. Ah! Si pentru ca ti-ai pus puncte deja pe card :). Sa stii ca tu aveai acces in zona VIP (pe baza cardului) unde varsta era mai inaintata :).

  Bogdan, sa zicem ca, pentru a nu te considera tradator, tre sa vii sa faci niste poze frumoase :P. Glumesc, nu te consider tradator, dar tot te astept pentru poze.

 2. “Odatî ci aveț cardu va trbui sî mergeț”… Blow-me-away prezenteișăn.
  Ar fi fost politicos să uziteze persoana a doua plural. Da’ merge și așa, nu?

  Moa’, ce chestie! Încă un loc în care să-ți verși datele personale pentru primirea de zpam și/sau pentru a-ți fi cedate către terți, să trimită ei spam.

  Mmm, îmi aduc aminte cu plăcere de Gima, care aveau sistemul ăsta pus la punct încă de la deschidere, prin 2000, în Iulius Mol. Cardul cu buzuruză FTW!!!

 3. @akbar: Spre deosebire de cei cu care probabil ai avut si tu experiente neplacute, noi chiar avem si respectam “casuta” aia cu “nu vreau sa primesc…” si chiar nu vor primi nimic nedorit.

  In ceea ce priveste persoana a doua plural, aceasta este “voi” si a fost foarte uzitata in prezentare. Daca te referi la “dumneavoastra”, noi am considerat ca suntem intre prieteni. Asa cum am mentionat in comunicarea anterioara cu cei prezenti, evenimentul a fost organizat si pentru a le multumi pentru faptul ca ne sunt alaturi de aproxmativ doi ani.

 4. @ines: Toți zic așa: “Știți, CHIAR nu veți primi nimic de la noi, dacă nu doriți etc.” Culmea, toți! Devine ciudat.

  A, erați între prieteni… Păi și ce să caute presa, între prieteni, Sescule? 😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *