Lista site-urilor pentru cumpărături colective din Iași

Am mai scris despre site-urile de cumpărături colective, acum se pare că situația s-a încins și în Iasi. Sunt cel puțin 4 site-uri de care stiu eu și încă unul sau două care urmează să fie lansate, site-uri ce ofera discounturi importante dacă adună suficienți clienți pentru un produs sau serviciu . Interes pentru ofertele de acest gen există, în fond oferta FunGroup prin care puteai cumpăra cu 1 leu o porție de pui pe plită încinsă la restaurantul Ni Hao din Iași a avut 3285 de clienți.

În momentul de față site-urile pentru cumpărături bazate pe discounturi din Iași sau care au oferte speciale și pentru Iași (de care știu eu) sunt:

  1. www.fungroup.ro
  2. www.groupon.ro
  3. perfectdeals.ro
  4. www.zumzi.ro
  5. www.kuponiada.ro

Desi potențialul viral al unei oferte bune e enorm, întrebarea e ce se întâmplă după ce trece oferta. Ok, am 3000 de clienti care vin cu voucherul, câți dintre ei vin și a doua oară, când prețul revine la normal? Cum îmi transform clientul ocazional în client fidel? Eu cred că secretul constă în calitatea serviciilor, dacă clienții sunt multumiți vor reveni, cel puțin o parte dintre ei.

Totuși, vor apare și vanătorii de vouchere, cei care folosesc serviciile sau produsele doar dacă sunt …la ofertă. De aceea site-urile voucherele pentru cumpărături colective nu trebuie utilizate excesiv în promovarea unei afaceri.

Știți și alte site-uri de cumpărături colective cu oferte pentru Iași pe lângă ce am trecut eu în listă?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
12 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
HaiPa

Zumzi nu are oferte pe Iasi.

alfa

ai uitat de kuponiada.ro – au oferte pentru iasi

alfa

zumzi au incercat anul trecut, dar lumea inca era prea reticenta la genul asta de comert

Mircea

In curand va aparea si http://www.youdeal.ro in Iasi.

trackback

[…] Lista site-urilor pentru cumpărături colective din Iași […]

[…] realizat acum 1 lună lista site-urilor de reduceri colective din Iași. Ce remarcam atunci e valabil și acum, vor rezista pe piață site-urile care vin cu oferte reale […]

[…] jos mulți fluturași care promovau încă un site de reduceri colective, pe lângă cele care sunt deja active în Iași. Nici măcar nu am reținut numele site-ului, la fel ca mulți alții, care probabil au primit […]

[…] Revenind la reducerile noastre… Chiar și înainte ca Groupon să vină în România în mod oficial au fost destui care au testat apele și au venit cu site-uri care au prins la public, datorită apetitului românului pentru reduceri. Știu că se discuta de peste 30 de site-uri de genul ăsta. Pe Iași sunt cel puțin 5 site-uri de reduceri colective. […]

Andrei

a mai aparut unul interesant http://www.oferteiasi.ro

Petrache Mihai

Da, dar cred ca cei din urma http://www.oferteiasi.ro sunt intr-adevar mai deosebiti… Nu stiu ce sa zic, oricum, se deosebesc cu mult fata de restul..

Parerea unui cetatean de rand 🙂