fbpx

Lista site-urilor pentru cumpărături colective din Iași

Am mai scris despre site-urile de cumpărături colective, acum se pare că situația s-a încins și în Iasi. Sunt cel puțin 4 site-uri de care stiu eu și încă unul sau două care urmează să fie lansate, site-uri ce ofera discounturi importante dacă adună suficienți clienți pentru un produs sau serviciu . Interes pentru ofertele de acest gen există, în fond oferta FunGroup prin care puteai cumpăra cu 1 leu o porție de pui pe plită încinsă la restaurantul Ni Hao din Iași a avut 3285 de clienți.

În momentul de față site-urile pentru cumpărături bazate pe discounturi din Iași sau care au oferte speciale și pentru Iași (de care știu eu) sunt:

  1. www.fungroup.ro
  2. www.groupon.ro
  3. perfectdeals.ro
  4. www.zumzi.ro
  5. www.kuponiada.ro

Desi potențialul viral al unei oferte bune e enorm, întrebarea e ce se întâmplă după ce trece oferta. Ok, am 3000 de clienti care vin cu voucherul, câți dintre ei vin și a doua oară, când prețul revine la normal? Cum îmi transform clientul ocazional în client fidel? Eu cred că secretul constă în calitatea serviciilor, dacă clienții sunt multumiți vor reveni, cel puțin o parte dintre ei.

Totuși, vor apare și vanătorii de vouchere, cei care folosesc serviciile sau produsele doar dacă sunt …la ofertă. De aceea site-urile voucherele pentru cumpărături colective nu trebuie utilizate excesiv în promovarea unei afaceri.

Știți și alte site-uri de cumpărături colective cu oferte pentru Iași pe lângă ce am trecut eu în listă?

Recomandă

12 Comentarii

  1. […] Revenind la reducerile noastre… Chiar și înainte ca Groupon să vină în România în mod oficial au fost destui care au testat apele și au venit cu site-uri care au prins la public, datorită apetitului românului pentru reduceri. Știu că se discuta de peste 30 de site-uri de genul ăsta. Pe Iași sunt cel puțin 5 site-uri de reduceri colective. […]

    • Mda, parerea unui cetăţean ce face promovare online. Bine ar fi daca ai anunţa restul cetăţenilor să scoată pop-up-ul cu abonarea prin email care îţi apare DE FIECARE DATĂ când revii pe homepage. Asta nu te face mai deosebit, doar mai stresant.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *