Hârtie igienică Zewa … din viitor

Eram ieri în Selgros la cumpărături. Printre altele am cumpărat şi hârtie igienică Zewa, pentru nevoile spirituale desigur. Ajung acasă şi văd că au o promoţie, Cu Zewa simţi că pluteşti pînă pe Mediterana, unde oferă o croazieră ca marele premiu, halate de baie, prosoape şi alte chestii, dar trebuie să trimiţi codul de pe ambalaj prin sms la 1843 sau să te înscrii pe Zewa.ro. Intru pe site, nici urmă de promoţie. Curios, trimit sms cu codul. Primit înapoi un mesaj – campania Microsoft s-a încheiat. WTF?

În final remarc pe ambalaj că promoţia se derulează între 28 martie – 30 aprilie 2011. Cum? Eu cumpăr hârtia igienică pe 11 martie şi tu îmi spui că pot participa la o promoţie, pot câştiga nişte premii, dar abia la sfârşitul lunii?

Ori eu am cumpărat hârtie igienică Zewa din viitor, ori departamentul lor de marketing e plecat cu pluta, că să nu spun altceva. Dovada că am cumpărat hârtie Zewa din viitor mai jos:

hartie igienica Zewa din viitor

Acum ar trebui să păstrez ambalajul de la hârtia igienică pentru a trimite codul de participare pe 28 martie, nu?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
4 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Cristi Mirt

Eu zic să păstrezi ambalajul. Cu siguranță ți-a fost trimis de cineva din viitor care știa că acest cod este cel norocos :p

relansat

o observatie: cre-ca te numeri printre putinii interesati de un concurs organizat de zewa 😀

si ca sa fiu ontopic, de “cacat” situatia

Petre Olaru

Cumpar hartie igienica Zewa cam de un an, dupa ce am utilizat cateva role cumparate intr-o comuna din nordul Moldovei. Atunci mi-a placut calitatea produsului. Revenind in Bucuresti, am continuat sa cumpar acest tip de hartie igienica de la supermaketul CORA. Un scurt timp am gasit o hartie fina, de calitate, cu trei straturi. De cateva luni, nu mai gasesc la Cora decat hartie igienica Zewa cu cate o promotie (batiste de hartie, alte aiureli etc. etc). Daca adaosurile sunt uneori de calitate , hartia igienica – ceeeace vreu sa cumpar, de fapt – este de o calitate execrabila. Hartia… Citește tot »

Cristi Mirt

Sper că acest comentariu era destinat celor de la ZEWA și nu autorului blogului :p