fbpx
Marketing

Hârtie igienică Zewa … din viitor

Eram ieri în Selgros la cumpărături. Printre altele am cumpărat şi hârtie igienică Zewa, pentru nevoile spirituale desigur. Ajung acasă şi văd că au o promoţie, Cu Zewa simţi că pluteşti pînă pe Mediterana, unde oferă o croazieră ca marele premiu, halate de baie, prosoape şi alte chestii, dar trebuie să trimiţi codul de pe ambalaj prin sms la 1843 sau să te înscrii pe Zewa.ro. Intru pe site, nici urmă de promoţie. Curios, trimit sms cu codul. Primit înapoi un mesaj – campania Microsoft s-a încheiat. WTF?

În final remarc pe ambalaj că promoţia se derulează între 28 martie – 30 aprilie 2011. Cum? Eu cumpăr hârtia igienică pe 11 martie şi tu îmi spui că pot participa la o promoţie, pot câştiga nişte premii, dar abia la sfârşitul lunii?

Ori eu am cumpărat hârtie igienică Zewa din viitor, ori departamentul lor de marketing e plecat cu pluta, că să nu spun altceva. Dovada că am cumpărat hârtie Zewa din viitor mai jos:

hartie igienica Zewa din viitor

Acum ar trebui să păstrez ambalajul de la hârtia igienică pentru a trimite codul de participare pe 28 martie, nu?

Abonează-te
Anunță-mă pe email când apar
guest
4 comentarii. Tu ce părere ai?
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Cristi Mirt
12 martie 2011 19:26

Eu zic să păstrezi ambalajul. Cu siguranță ți-a fost trimis de cineva din viitor care știa că acest cod este cel norocos :p

relansat
12 martie 2011 20:09

o observatie: cre-ca te numeri printre putinii interesati de un concurs organizat de zewa 😀

si ca sa fiu ontopic, de “cacat” situatia

Petre Olaru
Petre Olaru
19 iunie 2011 15:09

Cumpar hartie igienica Zewa cam de un an, dupa ce am utilizat cateva role cumparate intr-o comuna din nordul Moldovei. Atunci mi-a placut calitatea produsului. Revenind in Bucuresti, am continuat sa cumpar acest tip de hartie igienica de la supermaketul CORA. Un scurt timp am gasit o hartie fina, de calitate, cu trei straturi. De cateva luni, nu mai gasesc la Cora decat hartie igienica Zewa cu cate o promotie (batiste de hartie, alte aiureli etc. etc). Daca adaosurile sunt uneori de calitate , hartia igienica – ceeeace vreu sa cumpar, de fapt – este de o calitate execrabila. Hartia s-a transformat intr-o coala rigida, tocmai buna sa scri pe ea si nicidecum sa o folosesti pentru sters. Cred ca voi puneti in vanzare hartie igienica rebutata, dar, ca sa ne pacaliti, mai adaugati cateva o “margica”, asa cum pacaleau odinioara cotropitorii populatia din teritoriile subjugate. Datorita motivelor expuse mai… Citește tot »

Cristi Mirt
Răspunde către  Petre Olaru
19 iunie 2011 19:10

Sper că acest comentariu era destinat celor de la ZEWA și nu autorului blogului :p

4
0
Lasă un comentariux
()
x