fbpx

Leapsa – Pe unde hoinaresc

Blogatu ma intreaba, printr-o leapsa, pe unde hoinaresc si ce o sa fac primavara asta.

In primull rand, nu prea mai am timp de hoinarit. Dar daca as avea, as hoinari cateva zile pe la munte, sa prind putin aer curat si liniste (sunt niste idioti acum in fata blocului care taie asfaltul, probabil ceva legat de tevile de gaz, ca doar vin alegerile in curand, si ma dispera cu zgomotele, de pe la ora 7). Durau sau Vatra Dornei ar fi placut! Of course, cu tot cu sotie.

In al doilea rand, am un feeling ca o sa umblam mult timp pe drumuri, pe la banci. Incercam si noi sa face rost de un imprumut pentru un apartament, sa intram in radul oamenilor cu credite pe cap. Perspectivele sunt foarte atractive, un credit intre 30 – 40 de ani, daca vreu sanse reale sa imi iau macar un apartament cu 2 camere. Ce dragut…not!

Desigur, daca voi reusi sa facem rost de imprumut, va urma alergatul pe drumuri si dupa apartament decent, adica unul in care sa nu cada peretii si usile, iar in bucatarie sa incapa macar 2 persoane. Sau cer oare prea mult?

Apropo, mai nou, daca vinzi un apartament, da bine sa spui si ca ai vecinii foarte buni, am vazut asta in Evenimentul. WTF? Eu cumpar apartamentul pentru vecini? Si cum ii verific eu ca sunt foarte buni, cu detectorul?

In rest, poate incep sa mai fac si eu ceva miscare (era vorba de niste biciclete, role), si gata, ca mai avem si joburi, unii dintre noi. Ajunge cu distractia.

P.S: Poate mai facem si noi in Iasi o intalnire cu bloggeri, in afara de cea electorala.

Lepasa merge mai departe la Ines si Andi, poate ei au mai mult timp liber. Desigur, o poate prelua oricine, daca doreste. Scrieti in comentarii pe unde mai hoinariti, poate ma imbogatesc si eu cu idei noi.

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *