LG G6, o alternativă tentantă la Galaxy S8

După recenzia la Galaxy S8+ m-au întrebat mai mulți dacă merită modelul Samsung sau mai bine să meargă pe LG G6, care e cu 400 de lei mai ieftin la liber și are specificații similare. Cred că trebuie să țineți ambele telefoane în mână, să vedeți care vă place mai mult, dar la specificații și camere ambele modele sunt apropiate. Bonus, S8 vine cu căști AKG în pachet, G6 nu are căști deloc.

Nu am testat încă LG G6, dar sunt fan al camerei foto de pe G5, mai ales cea panoramică, de asta și folosesc telefonul ăsta ca telefon principal.

Ce are în plus LG G6 față de G5: noul model nu mai vine cu accesorii modulare, bateria e încorporată, e rezistent la apă și praf, ecranul de 5.7 inchi e și el mai lung, în stilul S8, proporția fiind de 18:9. Pe spate vine tot cu 2 camere de 13 MP, cea panoramică face poze la 125 de grade. Camera frontală e de 5 MP, mai slabă ca cea de pe S8. Memoria internă e de 32 GB, se poate extinde cu card microSD.

Dacă e să alegeți între S8 și G6, modelul Samsung e mai atractiv ca design și vine cu un procesor și o placă video mai bune, de ținut cont dacă sunteți pasionați de jocuri. LG însă are două camere foto pe spate, una superbă pentru peisaje, iar prețul este mai mic și cred că e mai rezistent pe termen lung, construcția pare mai solidă. Alegerea e grea, dar ambele sunt telefoane excelente, dacă aveți buget pentru ele.

Și o comparație video între cele două telefoane:5 Comentarii

Știu că abia aștepti să îmi spui că nu am dreptate: