Like-ul care a omorât comentariile

Poate că mă înșel eu, dar când primești 40 de Like-uri la o poză pusă pe Facebook, dar nici un comentariu, e clar că ceva e greșit. Am ajuns așa de comozi, leneși, încât ni se pare normal să apăsăm pe un buton pentru a arăta că ne place ceva, dar nu putem lăsa un mesaj scurt, o opinie. Pentru a da un Like nici măcar nu e nevoie să gândim, doar facem clic.

Sau e tocmai invers, și Like-ul ne ajută să ne dăm seama dacă poza, mesajul sau articolul nostru e apreciat, chiar dacă lumea nu are timp să comenteze?

Voi ce ziceți?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

6
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
relansat
Vizitator

Dramatizezi tu prea mult. Altfel, directia in care ne indreptam era una clara de la inceput: spre nicaieri 🙂

Andra
Vizitator

Prefer să mi se dea Like la un post decât să primesc comentarii cu semne de râs sau cuvinte monosilabice. Adică, ori comentezi ceva relevant, ori te rezumi la un Like și gata!

dan
Member

Daca ai primit 40 de like-uri, mi se pare destul de clar. Preferai 3 comentarii gen “Super tare!”?

Alex
Vizitator

Like-ul a intrat in reflex, ca sa spun asa. La intrebare ti-ai raspuns sngur, likeul ajuta sa vezi daca si cat de apreciata e poza,filmul,comenttariul , etc cu toate ca nu e ceva ce poate exprima cu adevarat atractia fata de respectivul item. Multi spun ” hai sa dau si eu un like daca sunt atatea” sau ” poza asta nu-i nu stiu ceva dar ii dau like” pentru ca e mai comod si probabil multe dintre likeurile astea “obosite” – date din comoditate s-ar transforma in comentarii mai putin pozitive. Parerea mea.

anda_elena
Member

Am scris o postare, prin care am anuntat inceputul unei noi campanii. Simple. Care nu saraceste pe nimeni. Am primit, dupa o zi, 66 de like-uri, 0 comentarii… Si trei anunturi pe privat, prin care niste prieteni m-au anuntat ca doneaza o jucarie sau alte materiale didactice pentru copiii de la gradinita Harpasesti.
Sper si ma rog ca, intr-un final, macar un sfert dintre like-urile care se vor aduna sa insemne si un pas mai mult decat o apasare de buton! 🙂