fbpx

Like-ul care a omorât comentariile

Poate că mă înșel eu, dar când primești 40 de Like-uri la o poză pusă pe Facebook, dar nici un comentariu, e clar că ceva e greșit. Am ajuns așa de comozi, leneși, încât ni se pare normal să apăsăm pe un buton pentru a arăta că ne place ceva, dar nu putem lăsa un mesaj scurt, o opinie. Pentru a da un Like nici măcar nu e nevoie să gândim, doar facem clic.

Sau e tocmai invers, și Like-ul ne ajută să ne dăm seama dacă poza, mesajul sau articolul nostru e apreciat, chiar dacă lumea nu are timp să comenteze?

Voi ce ziceți?

Recomandă

6 Comentarii

  1. Prefer să mi se dea Like la un post decât să primesc comentarii cu semne de râs sau cuvinte monosilabice. Adică, ori comentezi ceva relevant, ori te rezumi la un Like și gata!

  2. Like-ul a intrat in reflex, ca sa spun asa. La intrebare ti-ai raspuns sngur, likeul ajuta sa vezi daca si cat de apreciata e poza,filmul,comenttariul , etc cu toate ca nu e ceva ce poate exprima cu adevarat atractia fata de respectivul item. Multi spun ” hai sa dau si eu un like daca sunt atatea” sau ” poza asta nu-i nu stiu ceva dar ii dau like” pentru ca e mai comod si probabil multe dintre likeurile astea “obosite” – date din comoditate s-ar transforma in comentarii mai putin pozitive. Parerea mea.

  3. Am scris o postare, prin care am anuntat inceputul unei noi campanii. Simple. Care nu saraceste pe nimeni. Am primit, dupa o zi, 66 de like-uri, 0 comentarii… Si trei anunturi pe privat, prin care niste prieteni m-au anuntat ca doneaza o jucarie sau alte materiale didactice pentru copiii de la gradinita Harpasesti.
    Sper si ma rog ca, intr-un final, macar un sfert dintre like-urile care se vor aduna sa insemne si un pas mai mult decat o apasare de buton! 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *