Link exchange anyone?

Oare ce ar face un blogger “comercial”, daca ar primi o propunere de link exchange din partea unui magazin online care are peste 1000 de vizitatori pe zi? Email care suna cam asa:

Buna ziua;

Sunt webmasterul www.lenjerie-femei.ro si as dori sa fac parteneriat link exchange cu siteul dumneavoastra. As dori sa facem exchange deoarece ar fi un beneficiu pe ambele parti si am putea fluidiza si vizitatorii.
Daca sunteti de acord va rog sa imi comunicati linkul dumneavoastra pentru a-l integra in site.

cu stima;
echipa lenjerie-femei.ro

Indiciu: De fiecare data cand primesc emailuri de genul asta, din partea unor asa-numite magazine online, emailuri trimise de pe o adresa de mail de Yahoo, am un sentiment ciudat. Adica stai sa creezi magazinul ala, interfata, dar nu poti crea o adresa de email pe domeniu? Sau esti doar un spammer care trimite mailuri peste tot, in speranta de a obtine un link amarat?

Oricum, cred ca este idealul oricarui blogger sa primeasca vizitatori de pe un site de lenjerie intima! Va dati seama ce “fluidizati” ar fi vizitatorii.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
6 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
andi

:)) super fluidizati!

andi’a scris ultima data..’Cine ma citeste!

Cristina

Nu cred ca m-ar tenta un astfel de schimb de link-uri. Nu stiu daca cineva care “frecventeaza” un site care prezinta lenjerie intima pentru femei ar citi si blogul meu.

Cristina’a scris ultima data..’La revedere!

HaiPa

Iti spun eu de ce iti trimit email de pe yahoo si nu de pe mail-ul lor. Daca ar trimite de pe mail-ul lor personalizat si le marchezi mesajele drept spam atunci tot domeniul este marcat ca spam(asta daca mai multa lume le marcheaza ca spam) si de fiecare data cand primeste cineva de pe gmail sau yahoo un mesaj(depinde unde a fost marcat ca spam), va ajunge ca spam. Dar daca tu marchezi email-ul de pe yahoo ca spam pe ei ii doare la basca. Daca faci comenzi pe site pun pariu ca iti vine un mesaj de pe… Citește tot »

Marius Sescu

Good point, la asta nu m-am gandit!

HaiPa

Aveam un client in state care avea un domeniu pentru business si un alt domeniu prin care facea marketing. Deci trimitea email-uri, punea “press release”-uri etc. Stia el de ce nu trimite email-uri de pe acelasi domeniu.

Andreea !

un email scris curat, frumos. tot respectul insa, targetarea e nepotrivita. un blog de fashion ar fi mai ok ❗ ca al meu spre exemplu 😆

Andreea !’a scris ultima data..’CONVERSE sarbatoreste 100 de ani!