fbpx

LinkedIn mi-a suspendat contul

Să știți că nu doar Facebook blochează conturile utilizatorilor din prostie, adică datorită unor algoritmi gândiți cu c…, capul, ci se întâmplă și la rețeua profesională folosită de toți dar unde nu stă nimeni, LinKedin. Chiar eu am pățit asta în perioada sărbătorilor, înainte de Crăciun aveam contul de LinkedIn suspendat, și l-am primit înapoi abia după Revelion. Dar nu e asta partea mai tristă, ci faptul că din 1160 de conexiuni și peste 1100 de urmăritori nu a remarcat unul că am dispărut din rețea, așa de mult contează platforma asta.

Știu, o să îmi spuneți iar că LinkedIn e super util pentru HR, când îți cauți un job de la medium level în jos, pentru conexiuni în zona de IT etc, dar adevărul e că majoritatea utilizatorilor folosesc contul doar pentru a își ține CV-ul online și cam atât.

Povestea începe înainte de Crăciun, voiam să conectez Buffer la LinkedIn și când introduc parola îmi spune că am contul suspendat, dar nu zice de ce. Intru de pe desktop, mi se spune că e posibil să fi făcut spam sau ceva, nu sunt nici ei siguri, dar să le trimit o copie după buletin și verifică ei. cândva, dacă am noroc poate îmi dau contul înapoi, dacă nu, nu.

Vă plângeți că la Facebook răspund greu cei de la suport? La LinkedIn cu poza după buletin urcată înainte de Crăciun și încă 2 sesizări trimise după Revelion, și abia pe 4 ianuarie s-au trezit din beție să spună Da șefu, am făcut o eroare, tu nu ai făcut nimic dar asta e, oricum nu ai unde să mergi în altă parte cu CV-ul. Deci da, indienii de la Facebook se mișcă mai repede pe suport.

Ce poți să faci dacă te-ai trezit cu contul de LinkedIn suspendat?

  1. Deschizi un tichet din secțiunea de Help, că poți și fără cont.
  2. Dacă știi că ai făcut ceva mizerii, spamat oameni, instalat aplicații din acelea ce postează automat linkuri în sute de grupuri ștergi aplicația, încerci să repari pe unde poți.
  3. Dacă îți cer acte le trimiți, că e rețeaua lor, au dreptul să te verifice, scrie în TOS.
  4. După 24 de ore mai faci un update la tichet, dacă nu dau ei nici un semn.

La mine suspendarea a fost din vina lor, chiar și-au cerut oamenii scuze în 2 emailuri, deci lăsând la o parte faptul că a durat mult să răspundă la emailuri în rest s-au purtat ok.

Dar cum spuneam, cel mai trist când ai contul de LinkedIn suspendat nu e că nu ai acces la el, oricum nu făceam mare lucru acolo, ci că nimeni nu a remarcat asta, din mii de oameni cu care eram în contact. Pe Facebook dacă mă suspendau primeam din prima oră vreo 10 telefoane, 7 mesaje și 20 de emailuri, toate cu Vezi că te-a suspendat Facebook, boss!

Voi cât de mult folosiți LinkedIn, ați suferi dacă vă suspendă contul?

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *