fbpx

Mădălina își caută un job pe marketing în București

Am cunoscut-o sâmbătă la cursul organizat de Divanul. Mădălina e o tipă din Onești, isteață și plină de viață, cu multe idei și multe vise. Vrea să se angajeze în București pe marketing, dar cum metodele clasice nu funcționează, ea a început o campanie online. Mi se pare interesantă ideea cu comics-urile postate pe coverul de la Facebook Timeline care vor prezenta aptitudinile ei, practic toți care intră pe contul ei de Facebook vor afla despre intențiile ei de angajare.

M-am hotărât să mă autopromovez. Ce loc mai bun pentru pus un mare banner decât coverul de la Facebook Timeline. Caut job în Bucureşti şi vreau să încep în marketing, drept urmare o să construiesc pentru prima data o campanie. Propria campanie de promovare. Întregul proiect este plănuit pentru aproximativ o săptămână jumătate, timp în care îl voi promova pe Facebook, Blog şi Twitter. Prima etapă este sharuirea şi împărtăşirea coverului Facebook Timeline. Dupa asta, va veni o serie de comicuri, cu ajutorul cărora îmi voi prezenta principalele skilluri necesare la un job:

– creative;
– quick leaner;
– problem solver;
– organised.

Primul comic va apărea miercuri. Freud ar fi avut probabil ceva de comentat cu privire la alegerea personajului principal.

Primul articol din campanie e pe blogul ei. Foarte tare ideea, o altfel de campanie de angajare. Dacă șțiți o companie din București care face angajări pe marketing recomandați-o pe Mădălina.

Recomandă

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *