Nope, nu poți avea un magazin online bun cu 50 de euro

Am mai prins niște discuții despre magazinele online pe câteva grupuri legate de antreprenoriat, și sunt foarte mulți antreprenori care cer recomandări de teme ieftine pentru a construi site-ul, și culmea, le primesc. Da, discutăm în primul rând despre platforma WooCommerce, dar se aplică și la Prestashop sau OpenCart, nu mai zic de platformele dedicate, unde oricum plătești taxe mari lunar. Faza este că nu poți construi o afacere cu potențial dacă te zgârcești fix unde ar trebui să investești. Nu poți avea premium, dar ieftin.

Știu că se spune că e mai ok să investești cât mai puțin la început și după aceea să bagi bani dacă afacerea merge, dar în cazul unui magazin online nu funcționează așa, site-ul e locul de vânzare.

Dacă nu faci o impresie bună evident că nu vei vinde, indiferent câți bani bagi în reclame. Ar fi ca și cum eu aș vinde direct din cutie, la intrarea în scara blocului, zicând că voi băga bani în amenajarea unui magazin profi după ce am vânzări. Și după aia mă întreb de ce nu cumpără nimeni de la mine.

Discuția e aceeași ca și la site-urile de prezentare, dacă știi că de acolo vor veni banii trebuie să faci impresie bună de la început, altfel s-ar putea să te coste mai mult modificările în timp.

Nu zic acum că trebuie să te arunci la Magento pentru un magazin online ce vinde câteva sute de produse, cad pe jos de râs când văd recomandări de genul ăsta, dar nu te aștepta să pui o temă la 50 de euro pe un hosting de 2 euro lunar și clienții să se bată pentru a cumpăra din magazinul tău.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

7
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Advertica
Vizitator

Magazine online cu 50 de euro? Da, dar nu vei vinde. https://t.co/alsTBFWSgb

TeComm
Vizitator

Despre așteptări realiste în eCommerce.
#eCommerce https://t.co/a2baRiHY4F

bythes1
Vizitator

Articolul asta nu sumarizeaza nimic concret. O tema pentru woo are un pret in jur de 50 dolari fiind premium. Odata fiind premium ce altceva mai vrei. Custom? fiind wordpress nu e mare bataie de cap. Da si fiind un nou business prefer sa folosesc banii pe publicitate daca am deja imagine premium la 50 de dolari.

trackback

[…] Nope, nu poți avea un magazin online bun cu 50 de euro […]