fbpx

Mândri că suntem români?

Am citit sloganurile electorale pentru europarlamentare ale celor mai importante partide și am râs, în continuare politicienii fac economie când vine vorba de alegerea unor agenții care să se ocupe de campaniile de marketing politic și dau cu bâta în baltă, cu sloganuri stupide și poziționări copilărești. Nu mai zic de prezența online, nu se respectă nici măcar niște reguli de bun simț.

mandri-ca-suntem-romani-2

Cea mai amuzantă e ideea campaniei PSD, care a venit cu genialul slogan Mândri că suntem români, ilustrând afișele campaniei cu poze din Belarus și Polonia. Să fim serioși acum, dacă tot faci o campanie despre mândria de a fi român era chiar așa de greu să găsești un fotograf talentat de la care să cumperi sau pe care să îl angajezi pentru câteva fotografii frumoase din România?

În plus cred că au ales greșit poziționarea. La majoritatea românilor patriotismul nu mai există de mult timp, foamea din stomac l-a înlocuit, împreună cu disprețul față de politicieni. S-ar putea ca afișele astea să le trezească mai mult scârba. Ceea ce nu e chiar un lucru rău, dacă NU țineți cu PSD-ul. Se scot singuri din peisaj.

În realitate campania ar fi trebuit să arate cam așa (via Cătălin), dacă tot vorbim de chestiile care prind la români:

mandri-ca-suntem-romani

Și abia a început campania politică. O să fie amuzant. 🙂

Recomandă

3 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *