fbpx

Manelistul cel mai antipatic

7 Comentarii

 1. tu ai numai unul? la mine raspunsul e mai simplu: TOT(z)I. da, cel mai antipatic manelist pentru mine este TOT(z)I (ca sa intelegea si ei – in cazul in care te citesc).

  asta pentru ca nici insumati nu fac 1. grasi, negri, parosi, ranjiti, zgomotosi etc. nu mentionez needucati, inculti si altele, ca astea nu au de unde sa le dobandeasca.

  totusi o intrebare: de ce sa-ti algei sa discuti despre manelisti? e prea mult si vorbitul despre ei. de unde pana unde nu e petrecere buna fara manele? in liceu imi rupeam gatu dansand pogo si am amintiri de neuitat din acea perioada.

  pana la articole mai interesante,
  tot respectu!

  ps: parca vezi ca manelistii o sa sustina ca ei canta raggaeton si nu manenele… god have mercy!

  adi’a scris ultima data..’Trist

 2. Pai de asta am decis ca el e cel mai antipatic. In primul rand, nu inteleg nimic din ce zice acolo, iar in al doilea rand, Salamul asta zice ca el canta reggaeton! 🙄
  Cat despre vorbit despre ei, trebuie spus ce nu ne convine. Daca toti tac si inghit, unde o sa ajungem?
  Si stai linistit, nu prea vin manelisti pe aici. Sper! 🙄

 3. Doamne fereste-ma de astia. Toti sunt prosti. Imi aduc aminte cand Carmen Serban a lansat un album de colinde parca si comenta la Stefan Hrusca, ca ii lipseste ceva si n-are vocea faina.

  ->> sunt toti niste prosti

  Dany’a scris ultima data..’Face off

 4. romanul cumpara ce vede, nu ce-i trebuie. daca vede manele, cumpara manele. daca se lanseaza zvonul ca se asculta manele in discotecile din LA incepe su romanul sa asculte si tot asa.

  ia sa inceapa manelistii sa zica ca nu se poate trai din cantat manele, ca nu se fac bani etc. (cum fac actorii romani) sa vedem cine i-ar mai asculta.

  nu ar mai fi interesanti. e un cerc vicios. daca la inceput manelele nu se cereau, dar televiziunile difuzau in lipsa de altceva, acum difuzeaza pentru ca asta se cere. daca se cere asta, nu se mai cere altceva deci… ramanem cu manele.

  intre manele si nimic, aleg nimic. intre zgomot si liniste aleg liniste. intre prost gust si simplitate, aleg simplitatea si lista poate continua. de cativa ani incoace se duce o lupta acerba impotriva manelelor si tot degeaba. ia sa nu se mai duca lupta. sa le dea frate… de dimineata pana seara. oricum nu ma uit la tv (ca totul e o manea), oricum nu ascult radio (eu pun muzica mai buna :P) iar pe strada… ipod-urile s-au ieftinit. pot sa-mi cumpar unul si sa ascult ce muzica vrea urechiusa mea gingasa.

  adi’a scris ultima data..’Trist

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *