fbpx

Opinii pro, contra, de ce? Eu ma simt destul de bine pe .com, dar umbla vorba ca nu pari serios daca scrii in romana si nu ai domeniul pe .ro! Voi ce credeti?

9 Comentarii

 1. domeniile .com nu tin de comercial? Faci bani buni din blog? Nu cred ca are a face ca daca scrii in romana trebuie musai sa ai domeniu .ro…cred… (opinie de neavizat 😳 ) da’ ia-ti si domeniul .ro ca nu se stie niciodata… ;))Poate-o sa vrei la un momentdat sa te muti pe .ro si o sa-ti ia altcineva domeniul si-o sa-ti ceara suprapret pe el cum s-au mai intamplat cazuri….

 2. Com tine de international, nu de comercial. Hmm, daca iau domeniu .ro am mai multe variante, daca vrea cineva sa le cumpere pe toate astept pana dupa, sa mi le faca cadou. Eu nu ma grabesc.

 3. “nu pari serios daca scrii in romana si nu ai domeniul pe .ro” – asta e una dintre acele afirmatii care ma face sa ridic din spranceana. e nevoie sa zic mai multe?

 4. ca e com sau ro, ce mai conteaza. Important cum arata. Siteurile .com par deschise spre international asa ca stai linistit. Esit la fel de castigat.

 5. Bai Marius nu ne da idei ca iti cumparam domeniul, ori poate l-am luat deja :P. Cumpara si [punct]ro si pui redirectionare. Mai mut de 180 ron cu tot cu hosting nu te face. Spor(t)!

 6. Sper ca ai cumparat deja domeniul… 🙂 vezi ce zice si Cristian Nistor. 🙂
  La subiect: depinde ce vrei sa faci: daca vrei sa devii o prezenta permanenta in internetul dot ro, atunci, e clar. Trebuie sa ai dot ro. Daca vrei doar sa freci menta (cam ce fac eu), si anticipezi ca te lasi de globaraie cand te saturi, atunci stai dot com.
  Normal, cuvantul “permanenta” implica ani de zile de munca, in majoritate, nerasplatita, financiar ori altfel.
  Alegerea ta.

Lasă un comentariu