fbpx

Marketing românesc – fotografii

Cu ocazia excursiei la Horezu am văzut mai multe strategii de marketing și mesaje promoționale folosite pe la noi, prin diverse locuri. Unele foarte bune, altele cam stupide.

Am mâncat bine în Brașov, la prețuri decente. Restaurantul e Am Rosenanger, ascuns pe o străduță în Piața George Enescu. Nu se promovează excesiv, dar au meniul zilei cu 2 feluri de mâncare la 20 de lei, foarte ok penttru zona centrală zic eu.

marketing-romania-2014 (3)

Tot în Brașov. Crezi că ai cea mai bună ofertă la telefonia mobilă? 🙂

marketing-romania-2014 (1)

Brașov. Să înțeleg că meșterii nu sunt experți, ci simplii amatori?

marketing-romania-2014 (2)

La Stâna de pe Vârful lui Roman, aproape de Horezu, untul natural 100% era doar 5 lei borcanul, produs de familia care stă pe munte 4 luni, doar ei și animalele. Și noi cumpărăm cu 5 lei chimicale cu aromă de unt.

marketing-romania-2014 (7)

Familia Pietraru a investit mult în minunăția asta de casă în formă de oală, am înțeles că peste 1 miliard de lei vechi. Totuși, contează enorm, s-au diferențiat de restul meșterilor din Horezu și atrag clienți mereu, care opresc să pozeze casa și cumpără suveniruri. Branding FTW.

marketing-romania-2014 (6)

Moș Ilinca din Râmnicu Vâlcea nu face marketing, ci opinci tradiționale și alte produse din piele. La târgul de ceramică Cocosul de Hurez toată lumea se oprea să îi admire produsele.

marketing-romania-2014 (5)

Recomandă

Un comentariu

  1. intri mester, iesi expert.. serios?:)) e foarte tare.. ar fi bne sa puna botu romanii la metodele asta de marketing. Dar degeaba daca nu sunt bani in tara..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *