Mass-media: Crina Stanciu, unde dai si unde crapa

Crina Stanciu, fotomodelul despre care exista informatii ca a intretinut raporturi sexuale atat cu tatal sau adoptiv, cat si cu fratele mamei sale, a avut nota sapte la purtare la liceul la care invata. In prezent, aceasta este eleva in clasa a XI-a la Grupul Scolar Constantin Brancusi din Iasi, insa a fost la un pas de a fi exmatriculata in semestrul intai al anului scolar 2006/2007. Motivul pare greu de crezut, avand in vedere varsta frageda a fetei: a baut in scoala pana s-a imbatat crita.

Fotomodelul incestuos s-a imbatat crita in scoala

Crina se consideră o adolescentă cât se poate de normală: cu probleme, pasiuni şi ocupaţii obişnuite. Îi place muzica rap, iar în topul preferinţelor este, în orice moment, rapperul american Lil Wayne.
Nume: Crina Stanciu
Vârsta: 16 ani
Data naşterii: 21.11.1991
Înălţime: 1,70 m
Dimensiuni: 84 – 60 – 90
Greutate: 50 kg
Localitate: Iaşi
Studii: elevă în clasa a XI-a, Grup Şcolar „Constantin Brâncuşi“, Iaşi

Fata verde vă amendează!

Primul e un articol de scandal, intr-un ziar care se promoveaza pe modelul Click si Cancan. Al doilea e un articol cu poze sexy, intr-un ziar care incearca sa isi ridice un pic traficul. In ambele e vorba de o tipa numita Crina Stanciu, fotomodel cica, de la Grupul Şcolar „Constantin Brâncuşi din Iasi, care are cam aceeasi varsta: sa fie aceeasi tipa?

Adica un ziar spune ca e o depravata care se culca cu toata familia, iar altul o prezinta intr-o lumina angelica, de fetita sexy si inocenta? WTF? Sau poate ma insel eu. Oricum, interesanta coincidenta, desi dupa fotografii ar fi aceeasi persoana.7 Comentarii

  1. fiecare isi urmareste interesul. adica ziarul de scandal vede partile negative si le accentueaza, spunand nu neaparat adevarul, cat un adevar distorsionat. Iar celalalt spune ce-i mai bine si pozitiv. Adevarul e undeva la mijloc… dupa a mea parere.

  2. sincer.. nu stiu de ce ii purtati grija ei …

    parerea mea..
    fata a suferit mult .. voi doar dezvoltati si trageti concluzii.. repede judecati.. in fine..
    nu merita sa fie judecata de nimeni 😉

  3. da!e aceasi tipa..don’shoara crina a fost colega mea de clasa in generala si inca de pe atunci era o depravata.dincolo de aceste articole,adevarul este ca s’a culcat cu tatal ei vitreg pentru a-i face in ciuda mamei sale fiindca de mica a maltratat’o si a dus’o de nenumarate ori la orfelinat.

Știu că abia aștepti să îmi spui că nu am dreptate: