fbpx

Crina Stanciu, fotomodelul despre care exista informatii ca a intretinut raporturi sexuale atat cu tatal sau adoptiv, cat si cu fratele mamei sale, a avut nota sapte la purtare la liceul la care invata. In prezent, aceasta este eleva in clasa a XI-a la Grupul Scolar Constantin Brancusi din Iasi, insa a fost la un pas de a fi exmatriculata in semestrul intai al anului scolar 2006/2007. Motivul pare greu de crezut, avand in vedere varsta frageda a fetei: a baut in scoala pana s-a imbatat crita.

Fotomodelul incestuos s-a imbatat crita in scoala

Crina se consideră o adolescentă cât se poate de normală: cu probleme, pasiuni şi ocupaţii obişnuite. Îi place muzica rap, iar în topul preferinţelor este, în orice moment, rapperul american Lil Wayne.
Nume: Crina Stanciu
Vârsta: 16 ani
Data naşterii: 21.11.1991
Înălţime: 1,70 m
Dimensiuni: 84 – 60 – 90
Greutate: 50 kg
Localitate: Iaşi
Studii: elevă în clasa a XI-a, Grup Şcolar „Constantin Brâncuşi“, Iaşi

Fata verde vă amendează!

Primul e un articol de scandal, intr-un ziar care se promoveaza pe modelul Click si Cancan. Al doilea e un articol cu poze sexy, intr-un ziar care incearca sa isi ridice un pic traficul. In ambele e vorba de o tipa numita Crina Stanciu, fotomodel cica, de la Grupul Şcolar „Constantin Brâncuşi din Iasi, care are cam aceeasi varsta: sa fie aceeasi tipa?

Adica un ziar spune ca e o depravata care se culca cu toata familia, iar altul o prezinta intr-o lumina angelica, de fetita sexy si inocenta? WTF? Sau poate ma insel eu. Oricum, interesanta coincidenta, desi dupa fotografii ar fi aceeasi persoana.

7 Comentarii

  1. fiecare isi urmareste interesul. adica ziarul de scandal vede partile negative si le accentueaza, spunand nu neaparat adevarul, cat un adevar distorsionat. Iar celalalt spune ce-i mai bine si pozitiv. Adevarul e undeva la mijloc… dupa a mea parere.

  2. sincer.. nu stiu de ce ii purtati grija ei …

    parerea mea..
    fata a suferit mult .. voi doar dezvoltati si trageti concluzii.. repede judecati.. in fine..
    nu merita sa fie judecata de nimeni 😉

  3. da!e aceasi tipa..don’shoara crina a fost colega mea de clasa in generala si inca de pe atunci era o depravata.dincolo de aceste articole,adevarul este ca s’a culcat cu tatal ei vitreg pentru a-i face in ciuda mamei sale fiindca de mica a maltratat’o si a dus’o de nenumarate ori la orfelinat.

  4. Nu o cunoasteti de asta vb asa. Nu e o depravata! E o fata frumoasa, desteapta si super de treaba. Peace

Lasă un comentariu