fbpx

Mediacafe (astia vand publicitate online pentru romani pe site-urile din afara, gen Yahoo, GsmArena), a publicat ratecard-ul pentru 2008. Si avem niste cifre foarte interesante pe acolo!

Avem 7,3 milioane de utilizatori unici de Yahoo mesenger in Romania? E incredibil, dar eu ma gandesc ca totusi, sunt foarte multi care folosesc mai multe conturi in acelasi timp, nu! Sau asta nu se ia in calcul?

De ce zic eu asta?
Populatia Romaniei, conform ultimului recensamant, era de aproximativ 21 de milioane locuitori, iar numarul de utilizatori de Internet, in Romania, in 2007, se aproxima ca este de 7 milioane.
Deci, daca cifrele sunt adevarate, e clar ca sunt persoane cu mai multe id-uri.
Asta pe langa faptul ca sapte milioane de utilizatori de Internet in Romania mi se pare inca o cifra umflata, avem noroc de companii, care ridica un pic numarul total.

RECOMANDĂ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
5 comentarii. Tu ce părere ai?
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Ionut Puiu
18 ianuarie 2008 14:12

Aici vorbim de utilizatori de messenger? Sau de adrese mailuri pe yahoo? Sunt multi cu mai mult de 3-4 conturi si extrem de multi cu 2. Deci 2 la primarie, 2 la prefectura…

Ionut Puiu’a scris ultima data..’Banc politic (adaptare)

Marius Sescu
18 ianuarie 2008 14:28

Messenger. Adrese de mailuri pe Yahoo cica sunt peste 8 milioane! 🙄

adi
adi
18 ianuarie 2008 15:01

aici sunt foarte multe variabile care intra in calcul. de exemplu: numarul de utilizatori =/= numarul de id-uri (daca ei numara id-urile e o statistica inexacta). numarul de id-uri nu-ti arata cate conturi sunt active (evident este dat de numarul de utilizatori unici). eu imi pun totusi intrebarea: nu ar trebui sa se numere afisarile bannerelor (si nu numarul de utilizatori)? faza cu utilzatorii de internet din mediul urban nu este de asemenea exacta. ce, la tara nu au internet? ba iti zic eu ca au (avand in vedere cata taranime pe net… cred ca sunt mai multi decat cei… Citește tot »

Marius Sescu
18 ianuarie 2008 15:48

Mda, dar sunt si o gramada care vor sa plece din .ro, deci totalul e constant! :mrgreen:

GeorgianaMorandi
8 aprilie 2008 13:13

Fanii Morandi sa imi bage id-ul georgiana_vlaicu

5
0
Lasă un comentariux
()
x