fbpx

Microsoft Surface

Nu credeam că o să spun asta prea curând despre un gadget lansat de Microsoft, dar tableta lor îmi place. Dacă va corespunde măcar 80% cu ce au promis în prezentare s-ar putea să aibă o șansă în ecosistemul dominat de iPad și Android. Nu mai zic de design, care chiar arată excepțional.

Bonus, faptul că va putea rula nativ aplicații Windows va atrage mulți clienți din companii. Să recunoaștem, una din problemele principale când vine vorba de tablete este că trebuie să cauți aplicații pentru a deschide diverse tipuri de fișiere realizate cu aplicații Windows. Ei bine, dacă tableta și calculatorul au același sistem de operare problema asta dispare.

Poate că va fi mai bine ca în 2002 de data asta.

Câteva specificații tehnice sunt aici. Vouă cum vi se pare tableta celor de la Microsoft?

Recomandă

4 Comentarii

  1. Sper sa fie cat mai fail, sa nu aibe succes si sa apara Ubuntu for Android, permitand o sansa reala sa rulezi exact orice aplicatie.

    Nu mai suport windows si sistemul lor monopolist.

  2. super fain, sincer cred ca s-au inspirat din prezentarile lui Steve Jobs dar le-a iesit bine (excluzand partea cu glitchul ..dar au scuza ca nu e final release)…au revolutionat tastatura si usor o sa omoare din piata de notebookuri daca o sa ii adauge 3g/4g si sa poti vorbi de pe tabla ar fi supercool; oare vedem oameni la rand la tablete surface cum am vazut la iPad sau Diablo3 ? ;))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *