fbpx

Mircea Bravo despre reclamele la jocuri de noroc

L-am cunoscut pe Mircea la un eveniment organizat de Revista Biz, și ce am remarcat este că e un tip cu foarte mult bun simț, corect, modest, cu repere bine stabilite. Nu l-am urmărit constant pe Youtube, dar zilele astea respectul pentru el s-a dus la un alt nivel. Aseară a scos un spot nou, în care militează pentru interzicerea reclamelor la jocurile de noroc, care au ajuns să sponsorizeze cam orice în țara asta, de la evenimente, emisiuni TV și reclame în prime time, până la influenceri și cluburi sportive.

În primul rând omul are super c**e să facă asta, nu e deloc ușor să spui nu, atunci când toți din jurul tău spun da, plus că sigur a deranjat multă lume. Îl al doilea rând, gândiți-vă că a renunțat la mulți bani, prin refuzarea ofertelor de promovare a jocurilor de noroc, pe care cu siguranță le-a primit și sigur nu erau pe sume deloc mici.

Deci da, abonați-vă la canalul lui, dacă nu ați făcut-o deja. Petiția e aici.

Recomandă

10 Comentarii

  1. Sunt abonat și fan de ceva timp. Chiar e simpatic și pare cu mult bun simț, așa cum spui. Clipul de care zici e chiar foarte bun, reușește să transmită multe. Să vedem dacă îl vede cine trebuie.

  2. Dorian Popa a facut reclame la cazinouri la case de amanet.. E fain ca cineva ridica vocea si se impotriveste. Si eu sunt de acord cu interzicerea lor sau macar cu o reglementare mai dura… pe TV sau online sa fie difuzate numai dupa o anumita ora sau chestii de genul…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *