fbpx

Uneori simti ca te-ai saturat. Vrei sa uiti de obligatiile din viata de zi cu zi, de facturile care trebuie platite, de ratele care bat la usa, de sarcinile pe care trebuie sa le duci la bun sfarsit.

Uneori nu mai ai chef de nimic. Nu mai ai chef sa scrii pe blog, sa iti realizezi taskurile, sa bifezi liste cu “to do”. Vrei sa te rupi de internet, sa nu ai semnal la telefon, sa evadezi din realitatea cotidiana.

Cum eviti moartea pasiunii? Remediul pentru mine e o iesire in natura, de obicei la munte. Dupa cateva zile in care nu iti verifici mailul, nu vorbesti cu nimeni la telefon, iar aerul pe care il inspiri e cu aroma de brad, nu cu aroma de toba de esapament, dupa cateva zile de genul asta ai bateriile incarcate si o poti lua de la capat.

botus

Voi cum evitati moartea pasiunii?

4 Comentarii

  1. “Uneori simti ca te-ai saturat” si deseori simti ca traiesti in Romania (asta iti ocupa tot timpul). Iesirea in natura e o relaxare intr-adevar, dar si iesirea din banalitate poate fi de cele mai multe ori o resurectie a pasiunii… 😀

  2. Am in muntii Vrancei o mica livada. Acolo, cu multi ani in urma, am inceput sa ingrijesc un stejar. Acum e mare si datorita lui unii pruni de langa el au devenit lemn de foc. E un loc departe de lume, fara curent, fara semnal la telefon. E stejarul meu 🙂

Lasă un comentariu