fbpx

Mos Craciun circula cu 5.800 de km/secunda

Pentru ca in zilele de 24 si 25 decembrie, este asteptat sa aduca cadouri tuturor copiilor, din toate religiile, care traiesc in peste 2,5 miliarde de locuinte, specialistii de la compania de consultanta si inginerie Sweco au calculat viteza cu care trebuie sa zboare sania trasa de reni pentru a face inconjurul lumii. “Noi estimam ca in medie pe Pamant traiesc 48 de oameni pe fiecare kilometru patrat si ca in localitati, casele se afla la 20 de metri una de alta. In aceste conditii, daca Mosul pleaca din Kirgizstan si zboara impotriva sensului de rotatie al Pamantului, el are la dispozitie 48 de ore pentru a da toate cadourile”, a explicat un inginer al firmei Sweco, Anders Larsson. Astfel, pentru pentru a putea face inconjurul lumii in 48 de ore, sania lui Mos Craciun trebuie sa parcurga 5.800 de km intr-o singura secunda.”Dispune de 34 microsecunde pentru fiecare oprire”, adica pentru a aluneca pe semineu, depune pachetele si pleca repede cu sania sa, mai spune Larsson.
Un alt studiu care circula pe internet arata ca atelajul lui Mos Craciun, incarcat cu tone de cadouri si circuland cu o viteza supersonica, este condamnat sa dispara in flacari si sa se dezintegreze in 4,26 miimi de secunda din cauza rezistentei aerului.

Acum mai crede cineva in Mos Craciun? 🙄
Sursa

Recomandă

3 Comentarii

  1. Bai nu va luati de Mos Craciun.Nu stiti ca el are ajutoare care duc ele cadourile?Ajutoarele lui sunt parintii… care vorbesc cu el din timp, pentru ca ei, copii sa se poata bucura in dimineata de Craciun.Va rog, nu bagati in capul copiilor prostii.Mos Craciun exista 😛

    Axel16’s last blog post..Animatia prinde viata

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *