fbpx

Motivatia

Unii o gasesc in ochii nevinovati ai copiilor, alti in privirea plina de inteles a unei tipe la o petrecere. Unii in rasaritul de soare, altii in noptile cu luna plina. Unii in valurile marii ce se sparg furioase de faleza, altii in cararile nestiute de prin munti. Unii in mersul cu bicicleta, altii in aventuri pe coclauri cu 4*4. Unii in paginile unei carti, alti pe fundul unei halbe de bere. Unii in retelele sociale, altii intr-o chilie de la manastire. Unii in vorbele dulci ale persoanei iubite, altii in mistourile primite cand erau mici si neputinciosi. Unii in sport, altii in lenevitul pe canapea. Unii in iesirile cu prietenii, altii in meditatie…

motivatia

Cu totii avem locuri, persoane sau lucruri care ne motiveaza, ne fac sa ne trezim dimineata cu pofta de viata, ne determina sa incercam mai mult, sa ne depasim limitele, sa ne impunem obiective tot mai indraznete.

Nu conteaza ce ne motiveaza, important e sa existe acel ceva care ne motiveaza, care ne face sa ne dorim mai mult, mai bine, mai frumos. Pentru ca daca nu mai gasim nimic care sa ne motiveze ne pierdem sensul vietii!

Pe voi ce va motiveaza, ce va face sa mergeti mai departe?

Recomandă

4 Comentarii

  1. Azi m-a motivat prima ninsoare. M-a motivat să stau în casă. 😀

    Serios vorbind, dacă aveam un lucru important de făcut azi, bucuria ce mi-a adus-o fulgii de nea cred că eram motivat să duc la bun sfârșit orice lucru.

  2. Pe mine azi ma motiveaza vremea de afara si pasarelele care canta… ma duc prin parc la pozat poate au iesit si ghiocei 😀
    Imi place tare mult poza cu becul… daca as avea una asa pe perete in fiecare dimineata n-as mai avea niciodata lipsa de motivare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *