Să fie Neptune Suite viitorul gadgeturilor smart?

În timp ce majoritatea producătorilor de telefoane și smartwatch-uri privesc ceasul doar ca pe un accesoriu ce îți oferă unele informații fără a mai verifica telefonul, o companie are o campanie de strângere de fonduri pe Indiegogo prin care vrea să strângă banii pentru lansarea unui smartwach cu accesorii ce vor înlocui telefonul, tableta, chiar și laptopul, zic ei.

Pe Scurt Neptune Suite e un pachet format dintr-un smartwatch foarte puternic pe Android 5.0 cu ecran de 2,4 inchi, procesor quad-core la 1,8 Ghz, 64 GB memorie RAM, conectivitate GSM/3G/LTE, Wi-Fi, Bluetooth și mai multe ecrane ce vor fi folosite ca telefon, tabletă sau laptop împreună cu tastatura dedicată, doar că aceste ecrane sunt folosite doar pentru afișarea informațiilor, practic hub-ul este ceasul. Găsiți prezentarea completă în link.

Am niște rețineri legate de rata de transfer a informațiilor, dacă chiar va fi real time, fără blocaje, să nu mai zic despre durata de viață a ceasului la o singură încărcare, deși producătorii zic că bateria de 1000 Mhz combinată cu faptul că celelalte ecrane nu au procesoare duce la câteva zile de lucru efectiv folosind tot pachetul.

Totuși, e drăgut să vezi că există și abordări diferite, care nu pun telefonul în centrul atenției. Între timp, revenind la prezent, o să vă zic în curând cât de eficiente sunt Samsung Galaxy Note 4 combinat cu Samsung Gear S, că tot le folosesc intens de vreo 2 săptămâni.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

3
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Mack
Vizitator

“bateria de 1000 Mhz” ?

trackback

[…] ani vom ajunge să folosim ceasurile inteligente în locul telefoanelor (există deja proiecte gen Neptune pe nișa asta, deși sunt la stadiul de […]