fbpx

NetCamp, eveniment dedicat aplicațiilor online și mobile, are loc pe 22 noiembrie. Ofer 5 invitații

NetCamp, cel mai vechi eveniment românesc dedicat antreprenoriatului online și dezvoltării de aplicații mobile și web, are loc anul acesta pe 22 noiembrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Ar trebui să vă intereseze dacă creați aplicații mobile sau pentru web și sunteți pasionați de antreprenoriat. Anul acesta vor avea loc conferințe și microevenimente dedicate pentru start-up-uri, developerii de aplicații web și mobile, iar cei care vor să își prezinte aplicațiile mobile publicului vor avea la dispoziție o zonă specială amenajată. Programul complet.

Speakerii sunt antreprenori români cu experiență, care au creat și lansat cu succes aplicații online sau mobile și vă pot oferi informații utile, studii de caz, vor apare mai multe detalii despre ei pe site în perioada următoare.

Dacă dezvoltați aplicații mobile/online sau sunteți pasionați de subiect nu ratați evenimentul. Mai multe detalii găsiți și în comunicatul oficial.

Accesul la Netcamp este oferit gratuit de către organizatori și parteneri pe bază de invitație, fiind disponibile atât invitații full-day cât și pentru microevenimente. Puteți să solicitați o invitație aici, iar pentru cititorii fideli ai blogului am și eu 5 invitații pe care le ofer.

Pentru a primi una din cele 5 invitații garantate la eveniment lăsați în comentarii un răspuns la întrebarea: De ce vreți să mergeți la NetCamp?

Recomandă

17 Comentarii

 1. Salut,

  Imi doresc sa particip la NetCamp deoarece sunt pe cale sa dezvolt un proiect online nisat pe domeniul muzicii si nu detin inca toate cunostintele necesare pentru a demara proiectul. Consider ca participarea la acest eveniment ma va ajuta sa adun informatii si ponturi pentru a avea un proiect inovativ.

  🙂 Thx!

 2. Marius, dacă au mai rămas invitații aș vrea și eu una. Mulțam fain! 🙂 Am fost și anul trecut cu Răzvan și a fost foarte interesant. O zi faină 🙂

 3. Marius,

  Am inceput sa fac recenzii aplicatiilor mobile, cat si terminalelor Samsung, iar in prezent lucrez la un site care va beneficia si de o aplicatie mobila. Consider acest event ca fiind o experienta indispensabila evolutiei mele in online, motiv pentru care as aprecia daca mi-ai da o invitatie.

  Multumesc
  Butnaraski

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *