Nu e mereu cum vrea Billa

Cei care stau in cartierul Alexandru cel Bun din Iasi stiu de ceva vreme ca in locul fostului “centru comercial” Minerva urmeaza sa se deschida un supermarket Billa. Ce nu stie prea multa lume e ca acestia vroiau sa se extinda si pe trotuare, stricand tot aspectul parcului care se afla din zona.

Printr-un miracol insa, primaria Iasi nu e de acord cu extinderea:

Primarul Municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita a anunţat reprezentanţii Billa că nu va autoriza extinderea preconizată de firmă în zona Minerva din cartierul Alexandru cel Bun. Hypermarket -ul Billa a închiriat spaţiul fostului complex alimentar Minerva şi doreşte extinderea magazinului pe trotuarele dinspre Piaţa Voievozilor. Deşi au concesionat o porţiune de teren, municipalitatea a oprit extinderea pentru că presupune reducerea trotuarelor şi dispariţia unor spaţii verzi.

Cred ca e prima data cand aud ca un supermarket nu e lasat sa se extinda. Probabil cei de la Billa vor argumenta spunand ca ei vroiau sa ofere servicii si produse de calitate locuitorilor din cartier, dar eu spun ca avem destule supermarketuri si hypermarketuri in Iasi. Mai avem nevoie si de iarba!

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
3 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
QuadroQ

Sa ne mai lipseasca Billa de prezenta lor. Supermarketul lor si asa e destul de aproape de ACB (pt cei care vor sa faca cumparaturi serioase, cu masina)! Avem si micii nostri comercianti care eu nevoie de o gura de aer !

Cat despre parc, daca tot nu-l distruge, se chinuie cineva sa-l si amenajeze ?

marius

nu s-au inteles la comision :p

sunt de acord sa vina Billa
dar nu sunt de acord ca ei sa se extinda mai mult decat e spatiul destinat deja prin destinatie.

quadroq, comerciantii nostrii (tonetari cu marfa-n soare) nu vor reusi sa ocupe si sa administreze spatii mari, poate ca doar patriciu prin noul sau proiect.

si… ma bucura decizia luata de autoritati si pot spuna ca in sfarsit au laut decizii bune in ultima vreme (amplasamentul festivalului de bere si stopoarea extinderii prin constructie a spermarketului)
sa se fi schimbat ceva la mansarda autoritatilor?