fbpx

Sincer mă bucur mult că au apus vremurile când Dan Diaconescu făcea rating cu promovarea unor nulități și inventarea de știri pe OTV. Pare un film dintr-o altă viață, dar postul de televiziune a emis până în 2013. Între timp, Diaconescu a făcut câțiva ani de închisoare pentru șantaj, are interdicție să vorbească în public până în 2025, dar a găsit o soluție pentru a face rost de bani, a lansat un fel de Netflix personal,  unde poți plăti ca să îl asculți și vezi doar pe el. Numai pe el.

Partea amuzantă e că am văzut o reclamă la platforma lui pe TikTok, și probabil o ignoram, dar am dat și peste clipul lui Sucre despre revenirea lui. Diaconescu crede că folosind TikTok pentru promovare și promițând NFT-uri prin blockchain va atrage audiență dispusă să plătească pentru filmulețe cu el.

Un pic tristă decăderea și unde a ajuns, dar omul și-a făcut-o cu mâna lui, eu cred că a contribuit mult la decăderea presei românești. Partea bună este că e ignorat complet de publicul larg, și sper să rămână așa.

2 Comentarii

  1. Am văzut și materialul lui Sucre și am rămas mască.Spre ca groparul televiziunii românești să nu aibă nici un fel de audiență.

    • Probabil mai sunt câțiva nostalgici, dar am dubii că știu ei ce e cu criptomonedele și abonamentele online plătite, audiența lui aprecia circul gratuit.

Lasă un comentariu