fbpx

Nu vă era dor de Dan Diaconescu?

Sincer mă bucur mult că au apus vremurile când Dan Diaconescu făcea rating cu promovarea unor nulități și inventarea de știri pe OTV. Pare un film dintr-o altă viață, dar postul de televiziune a emis până în 2013. Între timp, Diaconescu a făcut câțiva ani de închisoare pentru șantaj, are interdicție să vorbească în public până în 2025, dar a găsit o soluție pentru a face rost de bani, a lansat un fel de Netflix personal,  unde poți plăti ca să îl asculți și vezi doar pe el. Numai pe el.

Partea amuzantă e că am văzut o reclamă la platforma lui pe TikTok, și probabil o ignoram, dar am dat și peste clipul lui Sucre despre revenirea lui. Diaconescu crede că folosind TikTok pentru promovare și promițând NFT-uri prin blockchain va atrage audiență dispusă să plătească pentru filmulețe cu el.

Un pic tristă decăderea și unde a ajuns, dar omul și-a făcut-o cu mâna lui, eu cred că a contribuit mult la decăderea presei românești. Partea bună este că e ignorat complet de publicul larg, și sper să rămână așa.

Recomandă

2 Comentarii

  1. Am văzut și materialul lui Sucre și am rămas mască.Spre ca groparul televiziunii românești să nu aibă nici un fel de audiență.

    • Probabil mai sunt câțiva nostalgici, dar am dubii că știu ei ce e cu criptomonedele și abonamentele online plătite, audiența lui aprecia circul gratuit.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *