fbpx

S-a aprins internetul ieri după ce s-a aflat că din bugetul Bucureștiului au fost alocați 10 milioane de lei pentru construirea de biserici, în timp ce banii alocați spitalelor reprezintă doar 3 milioane de lei. O analiză detaliată a bugetului găsiți aici. Din păcate, degeaba pe Facebook lumea se revoltă, dacă nu merge la vot.

Problema e simplă, dacă gândiți ca un politician, care lucrează cu mase de oameni, se bazează pe studii sociologice când ia decizii. Ai o mulțime de tineri, intervalul 25-40 de ani să zicem, care zic că vor condiții mai bune de trai, educație decentă pentru copii lor, un sistem de sănătate mai eficient. Din păcate, ei nu prea votează, doar se plâng, pentru că oricum toți sunt hoți, zic majoritatea.

Și mai ai segmentul de populație 50-65 de ani, seniorii, care cred în Dumnezeu și ce zice preotul. Ăștia votează mereu, e discutabil cu cine.

Acum, tu dacă ai fi politician și ți-ai dori ca partidul tău să iasă din nou la alegeri, indiferent de orientare, unde ai băga banii, pentru cine ți-ai optimiza platforma electorală?

19 Comentarii

 1. Nu vad ce treaba are votul aici? Putem noi vota pentru buget? Se fac alegeri luna asta si nu stiu eu?

  Au iesit o gramada sa il voteze pe Iohannis si tot de unde am plecat suntem. S-a iesit la vot si s-a rezolvat fix pixul.

 2. Se cere sa nu manipulam Răspunde

  Toata sandramaua pe care ti-ai bazat concluzia este la pamant. Ia sa vedem ce zice pe digi: “Iar cea a spitalelor primește alte 6 milioane de lei în plus, prin amendament, pe lângă cele 241 de milioane de lei alocate inițial”. Deci 10 milioane pentru bisericile din Bucuresti( majoritatea sunt in categoria monumente, dar nu conteaza, trebuie sa cada ) vs 241 plus 6 la spitale. Nu reusesc sa calculez astfel incat 10 sa fie mai mult decat 247.

  http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Politica/Bugetul+Capitalei+votat+cu+doua+luni+intarziere+10+milioane+de+l

  Banuiesc ca tu, ca specialist in marketing, ai realizat ca e perfect normal ca presa sa sublinieze ce se intampla cu 0,05% din bani…

  Politicienii n-au nevoie sa-si faca strategii cu voi. Va prostesc oricum. Hai CSM Bucuresti!

   

Lasă un comentariu