fbpx

Mai stabilim obiective pentru 2021?

2020 știm cum a fost, nu are rost să mai comentăm. 2021 nu știm încă cum va fi, sperăm și noi să fie bine, cu vaccinuri și un pic de normalitate. Am observat la final de an că pe Facebook toți căzuseră în butoiul cu rezoluții și sperau să spargă topul anul ăsta. Psihologii recomandă să nu ne agităm prea mult, să nu ne propunem chestii mărețe, că și așa am trecut printr-o pandemie, e suficient că am supraviețuit. Voi ați mai stabilit obiective?

Nu știu ce să zic despre microrezoluții, dar eu am descoperit că nu are sens să îmi propun obiective noi pentru 2021, le am pe alea din 2020, și sunt aproape noi, nefolosite, după un an de stat mai mult prin casă.

Deci în continuare îmi voi propune să călătoresc mai mult decât anul trecut (asta ar trebui să fie cel mai ușor de atins), să câștig mai mulți bani dar să muncesc mai puțin (pardon, să muncesc SMART), să citesc mai mult (cărțile restante de anul trecut plus cele de anul acesta), să dau jos kilogramele stabilite pentru 2020 (plus cele adunate în pandemie) și în general să fiu mai ZEN, că viața e scurtă și e păcat să ne agităm din orice.

Voi?

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *