Optimizarea unei pagini pentru motoarele de căutare – infografic

Știm cu toții că cel mai important este conținutul, dar ajută mult și optimizarea articolului pentru motoarele de căutare, dacă vrei ca ceea ce ai scris să fie găsit mai ușor de către cei care caută pe Google și să atragi trafic organic pe cuvintele cheie. Nu sunt lucruri secrete, însă e mai ușor de asimilat faptul că trebuie să incluzi cuvintele cheie în url, titlu, primele 100 de cuvinte cheie din articol și descrierea lui atunci când le vezi într-un infografic, pe lângă folosirea imaginilor în articole.

on_page_seo_infographic

Sursa

Imaginea e utilă atât pentru bloggeri dar și pentru alte tipuri de site-uri, recomandările pot fi aplicate pe orice platformă.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

5
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Lucian Mustaţă
Vizitator

Optimizarea unei pagini pentru motoarele de căutare – infografic – http://t.co/yKbdB3gxls via @mariussescu

Neagu
Vizitator
Neagu

Este un infografic bun si o resursa utila pentru incepatori insa din proprie experienta spun ca DOAR optimizarea on-page, fie ea si foarte buna nu te duce prea sus in listari pe cuvinte cheie competitive (vb. doar de Google aici). Nici macar acel continut de calitate despre care se tot vorbeste nu te urca imediat. Pe termen lung exista o sansa, doar daca continutul te ajuta sa castigi linkuri. La ora actuala in .RO pe cuvintele cheie pe care le urmaresc din domenii precum stiri, filme, muzica, electronice, etc. primele pozitii apartin unor site-uri foarte mari ce nu investesc in… Citește tot »

Ciprian
Vizitator

Nu este o regula Marius, cel mai simplu te poti uita la site-urile de reduceri colective care pur si simplu copiaza o parte din continutul site-ului pe care il promoveaza si pe urma apar printre primele pe anumite cautari ex. schimb anvelope, cautare facute pe google.ro din Bucuresti, rezultatul numarul 2 este o oferta fundeal.ro din 30 aprilie, unde este rezultatul de calitate pe care il promite Google? macar daca oferta era actuala 🙂 unde este continutul de calitate? copy paste de pe alte site-uri 🙂 Fundeal pur si simplu are facuta o campanie de link building agresiva si nu… Citește tot »

Ciprian
Vizitator

Am avut o exprimare deficitara la postul anterior dar sper ca s-a inteles ideea, oboseala isi spune cuvantul.

Imi cer scuze, o saptamana excelenta iti doresc.