fbpx

Orange ne învață părinții cum e cu tehnologia. Gratuit.

Prin 2010 scriam despre lipsa site-urilor care să explice tehnologia părinților. Ei bine, nici acum nu sunt prea multe site-uri de genul ăsta în România, dar cel puțin Orange are un program fain, prin care explică în Orange Shop-uri cum pot fi folosite gadgeturile și internetul. Detalii mai jos.

Mi se pare o idee foarte bună, eu aș duce lucrurile mai departe, aș crea o platformă online, cu filmulețe explicative, tutoriale, care să facă programul accesibil și părinților ce nu pot ajunge în shop-uri sau nu au timp. Orange, ce zici? 🙂

Programul #parintilascoala lansat în februarie 2015 continuă în perioada aprilie-iulie cu o serie de ateliere de educație digitală organizate în rețeaua Orange shop. Workshopurile #parintilascoala sunt gratuite, în limita celor 10 locuri disponibile per Orange shop şi se desfășoară în mai multe orașe din țară: București, Constanța, Cluj, Iași și Timișoara. Indiferent dacă sunt sau nu clienţi Orange, participanţii vor afla cum să folosească smartphone-ul în viaţa de zi cu zi.

În cadrul atelierelor din Orange shop cei înscrişi vor învăța cum să folosească serviciile de internet pe smartphone și să urmărească atent costurile acestora, care sunt cele mai interesante aplicații pentru nevoile de zi cu zi și hobby-urile fiecăruia sau cum se poate folosi telefonul pentru a fi cât mai aproape de cei dragi prin sunet, fotografii și video-uri.
Înscrierile se pot face pe www.orange.ro/parintilascoala, în Orange shop sau consultând unul dintre reprezentanții de vânzări din magazin.

Programul cursurilor #parintilascoala din luna aprilie este următorul:

– Constanţa – 2 aprilie, de la 18:00 la 19:30, în Orange shop Şos. Ştefan cel Mare, nr. 35-37, Constanţa
– Timișoara – 3 aprilie, de 18:00 la 19:30, în Orange shop, Blvd. Republicii, nr. 8, Timişoara
– Cluj – 4 aprilie, de la 10:00 la 11:30, în Orange shop, Blvd. 21 Decembrie 1989, nr. 23-25, Cluj Napoca
– București – 4 aprilie, de la 10:00 la 11:30, în Orange shop, Blvd. Lascăr Catargiu, nr. 51 – 53, sector 1, Bucureşti
– Iași – 4 aprilie, de la 17:00 la 18:30, în Orange shop, Str. Anastasie Panu, nr.52, Iaşi

Programul extins al cursurilor și detalii despre acestea sunt disponibile şi pe site-ul www.orange.ro/parintilascoala.

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *