fbpx

PicSay Pro, aplicația perfectă pentru editarea fotografiilor pe smartphone-urile cu Android

Am fost dezamăgit când am instalat Instagram pe Android, auzisem multe lucruri bune despre aplicație și am descoperit că ea permite doar adăugarea unor filtre peste fotografiile făcute cu telefonul plus partajarea lor în rețeaua Instagram și în alte rețele sociale. Între noi fie vorba, filtrele nu mi se par extraordinare, unele sunt chiar enervante. Partea bună este că Instagram mi-a redeschis apetitul pentru postarea de fotografii de pe telefonul mobil.

Totuși, mi-am dat seama că aș putea să public fotografiile făcute cu telefonul direct pe blog cu WordPress pentru Android, în loc să le pierd prin diverse rețele sociale. În fond aici e locul unde pot controla 100% conținutul creat de mine.

LG Optimus Black face poze decente cu Camera ZOOM FX, dar uneori vreau să mai editez fotografiile, să umblu la culori sau la luminozitate înainte de a le publica, deci aveam nevoie de o aplicație mai bună ca Instagram, care să permită redimensionarea fotografiilor, decuparea și rotirea lor, editarea culorilor, a luminozității, contrastului, adăugarea unor efecte, mesaje și salvarea fotografiilor în telefon.

Am testat mai multe aplicații, aveam speranțe mari de la Adobe Photoshop Express, dar aplicația e foarte slabă. În final am ajuns la PicSay Pro, o aplicație care are foarte multe facilități și e perfectă pentru editarea fotografiilor rapid de pe un smartphone cu Android. Mi-a plăcut interfața intuitivă și faptul că se mișcă foarte repede, plus că permite și postarea fotografiilor în mai multe rețele sociale. Dacă vreți să editați fotografiile rapid pe mobil eu zic să o cumpărați, e doar 13 lei. Puteți testa întâi varianta gratuită, dar trebuie să știți că varianta PRO are mult mai multe opțiuni.

Mai jos o fotografie făcută cu telefonul și editată în 2 minute cu PicSay Pro. Am decupat fotografia, am redimensionat-o, am umblat la contrast, luminozitate și am adăugat un sticker cu text:

image

Voi ce aplicație folosiți/recomandați pentru editarea fotografiilor pe mobil?

Recomandă

4 Comentarii

  1. Mersi pentru Camera ZOOM FX, chiar aveam nevoie pe X10Mini Pro-ul meu a cărui aplicație de bază pentru cameră e extrem de limitată. Instagram e mai mult pentru amatorii de fotografii artistice. PicSay Pro pare promițător, să vedem ce știe.

  2. Revenind, PicSay Pro e genial în combinație cu Pixlr-o-matic (un fel de Instegram). Rezultatele sunt mai mult decât mulțumitoare pentru o cameră de telefon și un procesor de 600mhz.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *