fbpx

Planuri pe 2021?

Mă uitam prin jur, după ce 2020 ne-a dat toate planurile peste cap majoritatea nu prea mai fac planuri pentru 2021. Deja o băgăm pe aia clasică, să fim sănătoși, dacă avem noroc să scăpăm și de Coronavirus și să revenim oarecum la normalitate va fi un mare bonus. Parcă nu mai îndrăznim să planificăm, să sperăm, și eu tocmai de asta zic că ar trebui să ne facem planuri pentru anul viitor, chiar dacă vor fi planuri mai modeste.

 • Eu aș vrea să planific minim 2 săptămâni de concediu pe malul mării, în Grecia, poate chiar mai mult dacă s-ar putea, 2020 a fost prea mult despre muncă și prea puțin despre distracție.
 • Aș planifica niște schimbări și la firmă, să muncim mai puțin, dar mai eficient, am senzația că anul ăsta am muncit mult mai mult ca de obicei, dar pe aceiași bani. Știu, suntem totuși norocoși că am avut clienți, că în domeniul nostru s-au mișcat lucrurile.
 • Aș planifica ca minim 1 weekend să fim plecați de acasă în fiecare lună, să descoperim locuri, orașe, poate chiar țări noi, dacă își revine și turismul extern.
 • Aș planifica niște schimbări și pentru mine, să fac mai mult sport, că în 2020 au fost prea multe ore petrecute în fața calculatorului și prea puține cu cerul albastru în față.
 • Aș planifica să stau mai mult la povești cu prietenii pe la terase în fața unei sticle de vin, și mai puțin acasă.

Evident, nu toate planurile ni se vor îndeplini, e posibil chiar să fie date peste cap la fel ca cele din 2020. Totuși, eu zic că trebuie să planificăm, să avem o direcție, pentru că alternativa ar fi să nu mai sperăm la nimic, să ne resemnăm și să așteptăm. Și parcă am făcut deja asta, un an întreg.

Voi ce planuri aveți pentru 2021?

Recomandă

6 Comentarii

 1. Sunt de părere că intotdeauna trebuie să facem planuri.
  Cu siguranță nu toate planurile vor deveni realitate însă asta va da un sens vieții.

  Lipsa planurilor înseamnă resemnare.

 2. Planuiesc sa fac un “test beta” pentru produsele de la serele noastre a caror eticheta o sa o dezvoltam anul urmator. Siiii, daca iasa cum sper si intuiesc -nu neaparat in ordinea asta- in planurile noastre si ale Advertica sper ca o sa existe intersectari.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *