fbpx

De Black Friday nu am cumpărat aproape nimic din ce era pe listă, dar am prins oferte bune la alte chestii ce erau pe cealaltă listă, cea cu Nice to have, de exemplu un portofel bărbătesc de piele de la Fossil. Eu l-am cumpărat de pe eMag unde costa 100 de lei dar acum e 230, în schimb zilele astea văd că e la ofertă pe FashionDays – 110 lei. Dacă căutați un portofel bărbătesc subțire, din piele, dar cu suficiente compartimente pentru cartea de identitate, permis, carduri și bani, ăsta e ce trebuie.

Singurul minus e că nu are buzunar dedicat pentru mărunțiș, dar cu ocazia asta am renunțat și eu la plimbat monezile după mine, le las în mașină sau acasă. Portofelul e de calitate, sper să țină minim 4 ani, cât a rezistat și cel anterior.

Bonus, are și un buzunar exterior, iar la interior cartea de identitate a intrat la fix.

Mai jos câteva fotografii cu el, pe internet magazinele online prezintă doar exteriorul portofelului, și văd că boala asta e cam peste tot, sunt doar câte poze frumoase cu portofelele, dar nu îți dai seama cum sunt compartimentate la interior.

RECOMANDĂ
  • 14
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
4 comentarii. Tu ce părere ai?
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Alex Mihaileanu
27 noiembrie 2020 12:55

Nuj’ ce sa zic, eu sint fan Bellroy, asta e unul dintre alea pe care le-am luat de la ei.

Alin
Alin
29 noiembrie 2020 09:37

Mersi de pont. Chiar aveam nevoie de un portofel nou. Comandat acum de pe FashionDays. Sincer la 230 lei probabil nu l-as fi luat.

Budesti
Budesti
29 noiembrie 2020 19:51

Arata superb! Chiar voiam sa mi-l schimb pe cel vechi care e cam jerpelit de tot. Asta pare mult mai incapator si imi place si culoarea. Nu e vorba de maruntis ca oricum am scapat de asa ceva de mult, platesc doar cu cardul si tin maxim 100 de RON cash. Sa incapa buletinul, ca cel vechi il cam indoia.

4
0
Lasă un comentariux
()
x